Tekstarit: Bonus-kisailu kauppojen välillä tappaa kyläkauppoja

Haminan suureen lipputankoon tarvitaan ainakin vuosittain uusi iso lippu. Mikä taho ehtii kulloinkin lahjoittamaan tuon kalliin kudoksen.

Bonus-kisailu kauppojen välillä on epäreilua, se myös tappaa kyläkauppoja. Olen varma, että ilmaista rahaa ei ole jaossa. Sanoo järkikin.

Kotkan Metsolasta lopetettiin viimeinen K-kauppa. Tilaston mukaan Metsolassa oli kaksi K-kauppaa, toinen on toisella puolella Suomea ja jatkaa.

Ainakin osa ihmisistä pelkää ilmastonmuutosta: Moni on valmis muuttamaan suuria alueita alkuperäisestä. Vain laattapiha ja elävää myrkyillä.

Kuinkahan parkkihommat sujuvat perjantai-iltana Haminassa? Noin 3 000 katsoja tai enemmänkin vetävä pesäpallo-ottelu HP–KPL alkaa kello 18 ja Hamina Soi samaan aikaan.

Haminan johto saatiin höynäytettyä lippuvouhotukseen, kun muut kaupungit kieltäytyivät. Lobbari Kimmo Kiljunen vielä palkkautti itsensä Haminan kaupungille töihin taatakseen hankkeen läpimenon. Lobbarin palkkauksen laillisuus poliisitutkintaan.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat