Tekstarit: Mihin tapahtumakeskuksesta on unohtunut musiikki?

Hoidossa puuroa aamulla ja illalla sekä vaalea leipä iltapalana ihmetyttävät, kun kaikesta maksetaan! Marjat ja hedelmät? Ruokapalvelu, haloo!

Kun 1980-luvun alkupuolella tuhkarokkorokotus tuli, otin sen kuopukselle. Vähän tuli "kipeäksi". Joitakin vuosia myöhemmin isoveli sai rokon koulusta, hyvinhän se urheilijalta meni! Jännitys oli, saako kahdeksan vuotta nuorempi kuopus tartunnan? Ei saanut!

Kotkaan haetaan kulttuurijohtajaa, ei -tuottajaa. Kriteerinä mm. yliopiston loppututkinto, johtamiskokemus ja hyvät tiimityöskentelytaidot ja kielitaito. Näin ollen asian olisi voinut viedä loppuun! Ei tarvita mitään yleisökeskusteluja! Asiantuntijat päättävät. Kauas kiirii taas tämä " Kotkan malli"

Lisäpalkkio Kimmo Kiljuselle on perusteltu. Onhan Hamina saanut hieman takellelleen lipputankohankkeen myötä laajaa julkisuutta.

Parakit muotia Kotkassa, niin miksei myös linja-autoasemalle – ennen uuden rakentamista. Olisi talvella lämmin odotustila ja WC käytössä. – LK

Eikö sen Suomi100-satelliitin voisi sitoa vaikka Sojuz-raketin perään, niin saataisiin se matkaan, tosin vuoden myöhässä. Meillähän muutenkin teetetty venäläisillä näitä kansallisia projekteja, kuten 100 metrin lippusalko.

Tilastoharha? Puola, Viro, Itävalta ja Slovakia – eikö "rasismia"? Nämä maat eivät ota pakolaisia. Siksi ei ongelmia. Suomessa Euroopan aktiivisin viher-vasemmisto, joka musta maalaa kotimaataan mm. metsien suojelussa. Olen ylpeä, että olen suomalainen.

Kulttuurijohtajan virka täysin turha. Se pitää ehdottomasti lakkauttaa.

Tuhkarokosta touhotetaan ihan ministeritasolla. Voisiko joku Haminassa ryhtyä miettimään ratkaisua, miten päiväkodeissa ja esikouluissa jatkuvat täi - ja kihomatoesiintymät saadaan kuriin!! Herätys terveydenhoitoviranomaiset!

Kun läheinen kuolee, niin tuodaan kukkia ja käydään. Mutta monelta se jää siihen, kyllä olisi senkin jälkeen hyvä muistaa. Onneksi vielä muutama ystävä jaksaa kysellä vointia ja jaksamista!

Useat firmat luopuneet kikystä. Hoitoalalla vaan tehdään kiky-tunteja kuuliaisesti ja väki väsyy kohta itse hoidettaviksi! Kilpailukyky huipussaan!

Tapahtumakeskusta suunnitellaan vain urheilu edellä. Mihin on unohtunut musiikki? Kotkassa on upea orkesteri, mutta tilat akustiikaltaan huonot, kun vertaa esim. Kouvolaan.

Karhulaa ränsistytetään, esim. entinen korjauskelvoton vastaanottokeskus. Nyt levyt ikkunoissa. Epämääräistä väkeä majailee käytävissä. Ei kuulema rahaa purkaa. Saarelle menee kaikki. Miksi ihmeessä näin? – Karhulalainen