Tekstarit: Miksiköhän Ahonen ei ole ottanut jo aikoja sitten yhteyttä suomalaisviranomaisiin Charlotte-kiistan tiimoilta?

10+30 miljardia velkaa lisää hävittäjien hankintaa eli 8000-24000 e per työläinen. Iranin ohjukset meni sukkana läpi USA-tukikohtiin Irakissa vaikka US-huippumodernit hävittäjät oli hälytetty ilmaan niitä torjumaan. Jos Suomi tämänkin jälkeen hankkii hävittäjiä ilmapuolustukseen niin se on tietoinen hukkainvestointi ja verorahojen kavallus.

Kaikki haluavat, että ilma ja vesi puhdistuu, mutta fakta on että 3 km jääpeite aikanaan suli vaikka maapallolla ei ollut yhtään autoa eikä öljylämmitteistä taloa. Ilmaston muutokseen ihminen tuskin voi ratkaisevasti vaikuttaa.

Onko kauppamies hönöyttänyt meitä? Maalämpö tarvii sähköä, myös kaukolämpö ja kaikki imurit, pumput, aurinkokennot lisäksi. Mikä on energian hinta.

Onko lääkärien oikeus kirjoittaa loukkaavasti ja ivalisesti potilaasta? Tekstiä mikä ei ole totta. Suutua, kun potilas on sanonut jotakin. Onko hän silloin oikeaalla alalla?

Sinä naapurikyttääjä, joka asiaan puuttuva. Hanki elämä, meillä muilla sellainen on. Kateellinen?

Nyt mesotaan ilmastonmuutoksen torjumisesta ja hillitsemisestä, mutta kun muutos kiihdyyttää jo niin pitkällä ettei ihminen voi muuta kun sopeutua. Herätty sata vuotta myöhässä.

Miksiköhän Ahonen ei ole ottanut jo aikoja sitten yhteyttä suomalaisviranomaisiin Charlotte-kiistan tiimoilta?

Uusimmat uutiset