Tekstarit: Juha Vainio -palkinnon voisi lopettaa. Nykylyyrikoiden nimet Juhan nimen yhteydessä on Juhan ja kauniin äidinkielemme pilkkaamista.

Joku on viritellyt kalaverkkoja Sunilan kerrostalojen kuivaustelineeseen. Eläimet vaarassa, linnut varsinkin. Heti pois ne!

Vuonna 2015 Sipilä kutsui ja kymmenettuhannet lähinnä irakilaiset nuoret miehet ottivat kutsun vastaan. Ruotsin valtio kuljetti junilla ja linja-autoilla väkeä pohjoisen Suomen rajalle. EU sopimuksilla pyyhittiin pyllyä.

Hoivakoti Esperissä Haminassa ilmastointilaitteet eivät viilennä, kun ovat pahvilaatikoissa lattialla. Sisälämpötila 31 astetta.

Kokoomus haluaa rikastuttaa rikkaita ja köyhdyttää köyhiä. Demarit ja vasurit taas yliverottaa kaikkea sekä valvoa, holhota, rajoittaa ja kieltää kaikkea mahdollista.

Miksi klo 1 yöllä, kun viimeinen bussi lähtee Meripäiviltä to—pe-yönä ei pidetä katuvaloja päällä Hovinsaarella? Pilkkopimeää ja paljon liikennettä.

Kotka voisi pystyttää Haminan lipputankoakin korkeamman liikennevalotolpan Kantasatamaan. Siihen vielä jatkuva punainen valo. — Enska

Eerola, kun olet puheenjohtajana korkeilla palleilla, voisit alkaa ajamaan Kotkan asioita, niin työttömien, yrittäjien kuin rantaratalinjankin osalta. Voisit jättää muiden puolueiden sanomisten setvimiset ja suunnata toiminnan tulevaisuuteen Kotkan hyväksi.

Mopot saa kuriin yksinkertaisesti. Kaupungin järjestyssääntö mahdollistaa alueelliset ja aikarajoitukset häirinnälle. Poliisi voi ratsata viritykset ja äänenvaimentimien E-hyväksynnän. Miksi kukaan ei tee mitään? Kotkan mopoterrori alkaa saada jo valtakunnallista julkisuutta.

Takavuosina mopopojat pysyivät soramontuilla ja metsissä. Ei ollut puhettakaan, että olisivat tulleet kylille pyörimään.

Koksissa vahvat, paikallaan valetut ulkoseinät. Sisätilat voi purkaa ja rakentaa uudelleen. Tapa on laajalti käytössä, ei pidä aina hävittää kaikkea vanhaa!

Juha Vainio -palkinnon voisi lopettaa. Nykylyyrikoiden nimet Juhan nimen yhteydessä on Juhan ja kauniin äidinkielemme pilkkaamista. Muuttakaa edes palkinnon nimi. — Kotkanpoika

Kotkantien alussa oleva "40:n aluerajoitus päättyy" -merkki on niin kulunut, että näkyy vain merkin muoto. Erehdyttää monia. Olisi uusittava.

J. Eerola, kuinka monta kertaa puolue voi hajota? Mitä seuraa, kun äänestäjänne kyllästyvät halla-aholaisuuteen tai jatkuvaan päätöksenteosta sivussa olemiseen oppositiossa?

Olipa upeita veneitä puuvenemessuilla. Kun nyt laiturit puretaan, niin joutaisiko yksi laituri Kirkonmaahan hautausmaan laituriksi, siellä sukuhautoja ja veneestä hypättävä mereen ja kahlattava kukkien kera. Me saarelaiset olemme myös seurakuntalaisia.

Pääskysten pesien tuhoaminen Ulko-Tammion keittokatoksesta on julma ympäristörikos. Arvoton ihminen tuhoaa linnut, "koska ne sotkevat".

Perustuslaissa sanotaan selvästi, ettei ketään saa syrjiä eikä solvata hänen poliittisen vakaumuksensa takia. 500 tuhatta suomalaista äänesti perussuomalaisia ja tätä kansanryhmää somalisyntyinen Ahdramh 'Husu' Hussein Mohamed tarkoituksella solvasi. Koskeeko perustuslaki "Husua"?

Onko niin, että Haminassa hyväksytetään listojen ulkopuolelta tuodut "salaiset ja kiireiset asiat" valtuustolla? Onko joillakin kiire vapautua vastuista? Jos näin on, niin olisiko "nupinvaihto" esimerkinomaisena toimenpiteenä mahdollista? Epäilen, että pitäisi vaihtaa monta "nuppia", ennen kuin asiat Haminassa voisivat selkiintyä. Se suurlipputangon lennonestovalon laittomuus muodostaa suuren riskin. Toimikaa!

Paraatin parasta antia: Reippaat lapset ja nuoret. Olen luullut, ettei Kotkassa lapsia olekaan, kun ei niitä koskaan näe kaduilla eikä pihoilla kuten ennen vanhaan. Kiva, että kerran vuodessa sentään.

Haittamaahanmuuttoa voi vastustaa olematta rasisti. Ei ole kyse ihonväristä, vaan yhteiskuntarauhasta, maan kantokyvystä ja halusta säilyttää oma kulttuuri.

Cursor saa hankittua maailman kuudenneksi saastuttavimman risteilyaluksen Kotkaan. Kyminlinnan ovia Cursor ei kuitenkaan saa auki. Outoa.

Eipä tulisi mieleenkään viedä lapsia kuuntelemaan KTP:n fanien moukkamaisia lallatuksia. Ihmettelen, että joku vie. Pitäkää lapset pois peleistä, kunnes seura saa kannattajansa kuriin.

Veronmaksajien kustantama eliittimökkiläisten kuljetus tappoi terveen yritystoiminnan ja hävitti hyvän kaluston. Tilalle tuli huonompaa kalustoa ja yhteydet vähenivät. Yhteysalusliikenne saatava maksulliseksi!

Ludvig XVI siirtyi ikuisuuteen giljotiinin alla 21.01.1793. — Ruben

Harmi, kun ei voi valita mainoksia mitä televisiosta katsoo! Jotkut ovat todella raivostuttavia! — Rampe!