Tekstarit: Taas Kotkaan risteilyvieraita ja Meriniemen paraatipaikalla roskalaatikot pursuavat jätettä

Kyllä tämä valheella eduskuntaan päässyt demari pitäisi oikeustajuni mukaan erottaa. Pelkkä anteeksipyyntö ei kyllä riitä.

1960-luvulla Aimo-enoni väänsi Koskenkorvapullon korkkia kiinni niin kovaa, että siitä meni jengat. Olisiko Maire-purkin korkissa sama, kun kovaa vääntää auki, se vaan pyörii eikä aukea. Kun purkki tyhjänä kuivui, jengat palautuivat ja aukesi!

Ihanan siisti Sibeliuksenpuisto vapun juhlinnan jälkeen!

10 –30 miljardia euroa on irrotettavissa Suomen rata-, tie-, asunto-, koulutus- ja hoivahankkeisiin, jos vain halutaan. Asevarustelu ja suursotaharjoitukset ovat vaaraksi Suomen turvallisuudelle. Ulkopuolisilla sotajoukoilla ei saa jatkossa enää olla pääsyä Suomen alueelle, kuten nyt on.

Auta luonnon monimuotoisuuden säilymistä. Säästä pihalla nokkospuska perhosten toukkien ravinnoksi. Jätä tontilta kulma ruohoa leikkaamatta muiden hyönteisten elää. Kerro lapsille, että voimme suojella luontoa.

Eihän mikään puolue voi tehdä hallitusyhteistyötä sellaisen puolueen kanssa, jonka kansanedustaja vertaa Israelin valtiota terrorijärjestö Isikseen.

Vuonna 1830 Suomen väkiluku oli alle 1,5 miljoonaa ja lapsia syntyi yhtä paljon kuin nyt yli 5 miljoonan väestöllä. Terve kansakunta huolehtisi tulevaisuudestaan ja lapsia syntyisi 50 000:n sijasta 200 000. Synnyttämättömyystalkoot tuhoavat kansamme ilman ilmastomuutostakin.

Taas Kotkaan risteilyvieraita ja Meriniemen paraatipaikalla roskalaatikot pursuavat jätettä. Eikö Kotka pysty rakentamaan edes näköestettä näille kaupunkikaatopaikoille? – Lenkkeilijä

Karhuvuoren grillipaikkako ongelmaton? 10–20 humalaista metelöi yötä päivää, sotkien ympäristöä mm. ulostelemalla lähitalojen parvekkeiden alle. Grillipaikka on järkyttävän näköinen. Kuka on kenenkin mielestä "tavallinen ihminen"?

Työmaa-alue voi myös olla siisti. Hyvänä esimerkkinä oli moottoritien työmaa. Kansallisen kaupunkipuiston alueita ei voi verrata Välimeren satamien romukasoihin.

Nythän ”Karkkarin” grillillä on tavallisen ihmisen vielä mukavampi grillata, kun se on jo puoliksi poltettu. – Ylimielinen kitisijä.

Hyvä Antti Rinne. Aktiivimalli pois. Haluan tehdä töitä, ilman uhkailua. We love you.

Eikö nimi terveyskioski enää riitä. Loisteita vai Loisteja on mm. sähköä, ravintola, holding yhtiö. Luotsi mm. ammattinimike, muistiluotsi ja paljon muita. – Nettihakua ajatellen nääs

Rautalan selän rehevöitymistä aiheuttavasta fosforikuormituksesta yli puolet kulkeutuu Virojoesta ja 30 prosenttia kalanviljelylaitoksista. Mitä tekee Virojoen kunta, ei muuta kuin puoltaa uusia lupia saastuttajille. Muutama paikkaa taskunsa, tuhannet kärsivät seurauksista.

Jotkut Haminassa käyneet ovat ihmetelleet sinivalkoista pylvästä. Eivät tahdo uskoa, että se on noin miljoonan maksanut lipputanko, johon ei voi vetää lippua.

Kun SDP ei hallituksen töppäyksistä ja oppositioasemasta huolimatta saanut parempaa vaalitulosta, niin Rinteen elvistely on 4 vuoden päästä SDP:lle tuhon alku. Ajautuu samaan asemaan missä se nyt yrittää pitää persuja, joita äänesti yli puoli miljoonaa suomalaista.

Media taas säikyttelee ihmisiä sisätiloihin. ”Hui, siel on punkkivaara!” Muutenkin ollaan luonnosta vieraantuneita. Sohva pehvan alla, viisaitako.

Mikäs nyt mättää Haminassa? Tämä "sekalainen seurakunta" päättää asioista, eikä kuuntele ketään. Torjuntavoitoilla ei pitkälle pötkitä. Viisikon viisautta odotellessa. – Körmy

Puolustusvoimien varushuolto-ohjeisto kaipaa selvästi tarkennusta. Komentajaportaan upseereille tulee jakaa ainoastaan sellaisia jalkineita, jotka eivät töki.

Kommentoidut