Tekstarit: Kyminlinnan kesäteatteri sai hittiesityksen. Hieno juttu ja toivottavasti osaltaan auttaa porttien avaamisen suhteen.

Liikenteen sähköistämisen ilmastohaitat on laskettu ja ne ovat huikeat. Sähköauto on kiva, kun siinä ei ole pakoputkea, eikä ydin- tai hiilivoimaa tarvita, koska meillä on sähkö.

Miksi meille valehdellaan? Haminan kaupungin päättäjä vakuutteli Lauvanniemen teatteri-illassa, että kaikki on kunnossa Haminan suurlipun suhteen. Eipä ole, kun lippu taas alhaalla ja lentovalo on edelleen laiton. Alkaa ottaa pattiin nämä selittelyt.

Mitä muutakaan oikein odotit jalkapallofaneilta?

Kymsote haukkaa liian suurta palaa kerralla havitellessaan laajan päivystyksen titteliä! Ilman merkittäviä ulkoistuksia Kymsote ei pysty vastaamaan alueensa sairaanhoidon tämän hetkiseen tarpeeseenkaan!

Ahneella on paskanen loppu! sanoo sananlasku! Nyt näyttää siltä, että Kymsote haluaa nostaa omia osakkeitaan markkinoilla vähäosaisten kustannuksella, kun asian alunperin piti olla just päinvastoin!

Itse menneinä vuosina ollessani julkisen sektorin "heittopussina" ulkopuolisten firmojen hoidoissa sain oikeesti hyvän hoidon ja kohtelun! Niin kauan kun sitä kesti! Nyt on aika maksaa "potut pottuina". PS. Taas tässä kävi näin.

HP:n pelissä hyvin asiatonta huutelua on kuunneltu vuosia. Tunnen häpeää huutelijan puolesta! Omia pitää kannustaa eikä haukkua.

Samaa mieltä Trumpin kanssa. Ihmisen tulee ensisijaisesti yrittää parantaa oman kansansa elinoloja kotimaassaan, eikä matkustaa valmiiseen "pitopöytään" arvostelemaan valtiota, joka pöydän kattaa.

Miksi VironTV on edellä teknisesti ja toimituksellisesti? Katso ja vertaile?

Kyminlinnan kesäteatteri sai hittiesityksen. Hieno juttu ja toivottavasti osaltaan auttaa porttien avaamisen suhteen.

Juoksevatko eläkeläiset sen Rinteen kympin kerran kuussa?