Tekstarit: Ei auta käsien pesu jos joka välissä on paskainen puhelin käsissä

Luonnollisesti Pyhtää, tuntuu oudolta puheenjohtajan rooli, yleensä puheenjohtaja seisoo joukkojen edessä ja tiedottaa. Onko jotain hämärää kuitenkin yhdistyksessä?

Kuihtuukohan meidän Pasaatimme pikkuhiljaa. Toista oli meno Kouvolan Veturissa. Ennen vanhaan Kouvolasta tultiin soppailemaan Kotkaan. Nyt suunta lienee päinvastainen. Oi noita aikoja.

Kiitos nuorille esiintyjille musiikista Vellamon keskiviikkoillassa. Lisää tällaisia tuokioita!

Ei auta käsien pesu jos joka välissä on paskainen puhelin käsissä. Mieti.

Näytetään mistä kotkalaiset on tehty ja voitetaan korona yhdessä!

Toivottavasti järki voittaa, mitää rantarataa tänne kuihtuvaa kaakkoon ei tarvi. Väki vähenee, pidot paranee. Kannattamaton hanke, tiet riittää.

Miksi Kysan urheilutoimitus ei enää julkaise tarkkoja tilastoja KTP:n ja PeKan korispeleistä?

Rantarata kiinnostaa LVM:ää ja Helsinkiä vain Porvooseen saakka, jonne Hki voi laajentua. Hki-Kotka-Vaalimaa-Pietari -linjan aika tulee vasta kun Pietari-Vainikkala-Kouvola -rata ruuhkaantuu. Ruuhkan takia tehtiin Lahden oikoratakin eikä aikasäästön, jolla se myytiin kansalle.

Miksi rantarataan väkisin halutaan sijoittaa älyttömiä summia muutamien kilometrien takia? Samaan aikaan ajetaan terveydenhuolto siihen tilaan, että vanhat ja sairaat jätetään oman onnensa varaan kärsimään.

Korona: "Rajat auki ja ihmiset töihin" julisti kokoomus keväällä, kun korona oli saatu rajoitteilla hallintaan. Tätä vastuutonta kokoomuksen vaatimusta ei hallitus uskaltanut sivuuttaa, vaan lähti myötäilemään ja tämän takia tappava tauti nyt leviää kun kulovalkea. – Raha vai henki tärkeämpi

Miksi koko Haminassa sähköt häipyivät 15 minuutiksi to ip? Olisihan se kiva tietää.

Kuka enää uskoo hallituksen tai STM:n kannanottoja? Maskisotku käsittämätön. Muutenkin kriisistä kriisiin. Johtajuus ja organisaatiotuntemus on hukassa tässä maassa.

Eikö alueen halvin ruokakauppa voisi huolehtia, että iltaisin asioivatkin saavat hedelmiä ja vihanneksia. Laatikot aina tyhjänä. Niitähän voi täyttää myös iltaa varten.

Kommentoidut