Tekstarit: Minkälaiset arvot on Kotkan päättäjillä? KTP:lle lämmitetään kenttää, mutta kaupunkilaisille ei polteta valoja pimeinä öinä?

Nyt kun on muotia järjestää mielenilmaus milloin mistäkin, niin milloin ja kuka järjestäisi mielenilmauksen luokattoman huonosta ja ihmisarvoa alentavasta vanhustenhoidosta? Sille me jopa voitasikin oikeasti jotain tehdä.

Kun se Haminan lippu vedetään salkoon, niin sitten se valitus vasta alkaa. Pimentää varjolla, eikä sitä lepatusta kestä kukaan siinä viereisessä kerrostalossa!

Sunnuntaiaamuna Karhulan uimahalli täynnä iloisia liikkujia. Mikä etuoikeus meillä näin edullisesti nauttia luksuksesta. Kiitos!

Pääministeri Juha Sipilä pelasti Suomen. Minäkin osallistuin talkoisiin, koska eläkkeestäni ”riistettiin” 1,60 euroa kuukaudessa. Hyväksyin sen mielelläni. Nyt käteeni jää 26 euroa kuukaudessa enemmän, kuin vuonna 2018. Kiitos siitäkin, Juha Sipilä! Näillä mennään.

Miksi Haminan uusi lipputanko on käyrä? Kyselee turisti ja satunnainen matkailija

Opposition jarruttaessa sotea ei saatu valmiiksi tällä vaalikaudella. Onneksi Kymsote on lähes valmis. Potilaana olen hoitoon varsin tyytyväinen: sympaattista ja asiantuntevaa.

Minkälaiset arvot on Kotkan päättäjillä? KTP:lle lämmitetään kenttää, mutta kaupunkilaisille ei polteta valoja pimeinä öinä?

Kyllä tuntui hyvältä lukea lehdestä, että yksinäinen susi saa rauhassa kulkea kotiaan kohti.

Ovatkohan alkava taantuma ja lisääntyneet yt-neuvottelut myös Sipilän trion ansiota?

Älytöntä kehua Kymsoten voitoilla. Mitä enemmin nyhdetään sairailta ja jätetään sen jälkrrn onan onensa varaan, voitot sen kun kasvavat. Mikään ei ahneelle riitä.

Skootteriton, mopoautoton, kevytautoton kesä on parasta ilmastotyötä nuorilta. Fillarilla pääsee.

Vasemmistoliitton Petri Pekkolan unelma on kuin kommunismin painajainen. Noiden haaveitten maailmaan ei monikaan lapsia halua tehdä. Sosialismiin ei ole paluuta millään verukkeella.

Minna Canth oli upeasti tasa-arvoisuuden puolta pitänyt lehtinainen, joten hän olisi vielä mahtunut joulukuussa 2018 valittuun maamme Journalistiliiton hallitukseen. Siellä istuu nyt 12 naista ja vielä yksi mies! – Lehtimies, evp.

Eikö Haminan suurlipun ainoa oikea nostopäivä olisi aprillipäivä? – Haminan mummo

"Kenraali" Timo Soini uhrasi pienet siniset "sotilaansa" ja hyppäsi uppoavasta laivasta.

Kimmo Kiljunen voisi tarkistaa hienot Lippumaailman esittelytaulutekstit. Ainakin Kamun Norja-taulussa kymmenkunta virhettä.

Miksei Kotkan kaupunki suosi paikallisia yrityksiä? Pieneläintuhkaus lähetettiinkin yllätyksekseni Kouvolaan.

Pelkoa ja itsesuojelua ei kai ole kielletty vai onko sekin yhteiskunnan määräyksen ja ei-sallittujen asioiden joukossa?

Säästöä tulee Kymsoten kanssa, päättäjät riemuitsevat. Kansa ei saa maksusitoumuksia hoitoihin tai hoitosukkiin tai määrää on karsittu kovalla kädellä. Höh