Tekstarit: Ei siitä ole kauaakaan, olisiko viikon verran aikaa, kun näin poliisiauton Haminassa

Minne hävisi Aittakorven keinupuiston lasten hiekkalaatikko, jousikeinu, tukeva lahjoituksena saatu istuinpenkki ja metallinen roskis? Iso traktori nosti lavalle. –Kaupunkipuistokilpailuako?

Jos nyt olisi asianmukainen ja luotettava toimittaja tuolla lipputangolla, niin kyllähän ne seokset ja muut valmistustiedot olisi nähty ihan dokumenteista –hyvänen aika. Mitään porauksia enää tarvittaisi.

Metsolassa Naakantiellä jolkottelee kettu. Onko siitä vaaraa esimerkiksi lapsille? Levittääkö se tauteja?

Suomen kansa huijattiin äänestämään liittymisestä Euroopan unioniin siinä uskossa, että EU:lta saa turvatakuut. Se oli valhe. Suomi on yksin, jollei se ole Natossa.

Mikä on taivaspaikka? Jotkut ihmiset hakevat sitä? Eikö kaikki saa sen? En ole kovin uskonnollinen. Pelotellaanko meitä, ettei voisi elää?

Älykäs Jussi Halla-aho (ps.) vei TV-keskustelussa Antti Rinnettä (sd.) 6-0. Rinteeltä lapsellisia kommentteja ja jatkuvaa väärin ymmärtämistä. Vai oliko todella niin, ettei Rinne ollut kartalla.

Kuka kaupungin maankäyttövirkamies on maanvaihdossa luovuttanut osan Kuutsalon yhteyslaiturin alueesta yksityisomistukseen? Ei järjen häivää!

Etukyläntien laitaan varastoitu vene vuotaa jotakin nestettä, joka ei soraan imeydy. Olisikohan pelastuslaitoksen tutkittava maaperän saastumisen uhka?

Ei siitä ole kauaakaan, olisiko viikon verran aikaa, kun näin poliisiauton Haminassa. Ajoivat Satamakatua alaspäin. Menivät vissiin ABC:lle kahville.

Tämä nykyinen Suomen hallitus on koulutukseltaan tasokkaampi kuin edeltäjänsä! Ministerit ovat omien alojensa tuntijoita, paremmin kun aikoihin. Se on jo kuulunut nimeltä mainitsemattoman nasevassa kannanotossa! Siis ministerit ja avustajat tietävät paikkansa tässä arvovaltahierarkiassa!

Uusimmat uutiset