Tekstarit: Kansa äänesti kepun sivuun, mutta hallitukseen taas menossa. Kansan mielipiteellä ei väliä

Kesäntulon tietää myös siitä, kun naapurin koira haukkua räksyttää pihalla entistä pitempään. Etenkin kesäviikonloppuisin. Kaikki ohikulkijat ja ohi ajavat autot huomioiden.

Eikö kukaan kykene laittamaan "suitsia suuhun" Haminan "hyvä sisko -päättäjille”? Miltä momentilta rahat otetaan, koska jatkuvasti tulee suuria laskuja, liittyen sinivalkoisen "vetonaulan" korjauksiin?

Kimi Räikkösen omat käytöstavat. Iso mies ei osaa puhua kunnolla ja katsoa silmiin. Mumisee katse maassa kuin ekaluokkalainen. Töksäyttelee tylyjä kommentteja.

Edelliset demarihallitukset  – Lipponen 1 ja 2– leikkasivat eläkkeitä, vaikka eläkerahastot vain paisuvat. Leikkaukset edelleen voimassa.

Kansa äänesti kepun sivuun, mutta hallitukseen taas menossa. Kansan mielipiteellä ei väliä.

Toivottavasti pienryhmiin tullaan ensi syksyksi valitsemaan sellaisia opettajia, jotka tulevat oikeasti lasten ja nuorten kanssa toimeen.

Sivullinen ihmettelee: Persut nyt suurin puolue. Ei sanaakaan Rinteen puheissa. Ei mukana A-studioissa. Nurkkaan vaan istumaan. Tarjolla tulkkausapua! Mihin "tasavallassa" enää tarvitaan vaaleja tai gallupeja?

Menetän vähitellen uskoni rippeet ihmisiin. Petosta, valehtelua, nöyryyttämistä, häpäisyä, ahneutta, itsekkyyttä, röyhkeyttä, omahyväisyyttä. Näitä ominaisuuksia etupäässä huomaa.

Keväisin katupöly on pahin saaste, sen siivoaminen kestää "valovuosia"! Yritä siinä sitten liikkua, nauttia ja hengittää raikasta kevätilmaa, kuulostella lintujen ääniä. Joka puolella kuivaa tomupölyä! Suu on kuiva kuin beduiinin sandaali!

Kenen etu on kieltää dieselautot, kun nykytekniikalla hiilijalanjälki jää alle puoleen täyssähköön verrattuna (VTT)?

Luetuimmat

Uusimmat uutiset