Tekstarit: Kisat on käyty, tulos ei mairittele. Osa urheilijoista haki syitä huollosta ja suksista, mutta taisivat Iivoa lukuunottamatta eväät loppua kesken monelta

Mitä virkaa on viranhaltijalla, joka toimeensa liittyviin asioihin ei ota kantaa. Ei vastaa puhelimeen eikä sähköpostiin?

Postin ja lehtien jakelu talven aikana on hengenvaarallista. Harvoin laatikon omistajat huolehtivat lumen poistamisesta ja hiekoittamisesta. Tapaturman vaara on suuri.

Nyt nähdään suojatien kunnioitusta, kun 15-vuotiaat lapset ajavat 1 500 kg:n kevytautolla 60 km/h aina joka paikassa. – Kompressor

Voi olla myös niin, että yksi itseään täynnä oleva sekoileva opettaja vie koko luokan ajan. Aina ei vika ole oppilaissa.

On totta että Applen isä Steve Jobs aloitti imperiuminsa autotallissaan. Mutta Jobs eli kalifornialaisessa kulttuurissa ja häntä sekä muita ajoi menestyjän asenne.

Miten on mahdollista, että kaupungin ylläpitämä ja siltä 60  000 euroa avustusta joka vuosi saava yhdistys järjestää konsertin, joka syö Meripäivien lipunmyyntiä? – Päättäjä

Kisat on käyty, tulos ei mairittele. Osa urheilijoista haki syitä huollosta ja suksista, mutta taisivat Iivoa lukuunottamatta eväät loppua kesken monelta.

Irak ei ota vastaan kansalaisiaan, jotka ovat tulleet Suomeen, mutta Suomen on "pakko" ottaa vastaan terroristeja, jotka ovat irakilaisperäisiä ihmisiä, jotka ovat saaneet Suomen kansalaisuuden. Oikeustajuni ei tätä ymmärrä, siksi ääni persuille.

Ay-liikkeen ja oppositiojohtaja Antti Rinteen (sd.) kampanjan pääviesti on omituinen: "Politiikan suunnan on muututtava". Ja juuri, kun on saatu asioita oikenemaan. On syntynyt uutta työtä ja lisää toimeentuloa – ja pitäisi muka kääntää kurssia. Vaikea käsittää.

Tulevat eduskuntavaalit ovat myös talousvaalit. Nykyhallitus näytti, miten asiat hoidetaan. Kaikki eivät sitä pysty ymmärtämään. Huvittavaa.

Kotkan talous alkoi sakata Lindelöfin kaudella. Ajatus oli, kaikkea kivaa Kotkansaarelle, kustannuksista viis. Saari on saari, eikä se muuksi muutu outletilla. Varsinkaan, kun ei ole parkkipaikkoja, eikä julkinen liikenne kaikkialle toimi.

Encen pojat voittivat hopeaa! Mahtavaa työtä, kiitos huikeista kokemuksista. – Naapurigubbe

Metsolan kampuksella on tiloja, joihin ei ole mitään asiaa. Opiskelijat ja opettajat oireilevat paljon, ulkopuoliset eivät pysty osallistumaan pakollisiin täydennyskoulutuksiin. Monet joutuvat unohtamaan opinnot kokonaan.

Mihin se vanha jäänne eli yleishyödyllisyys perustuu? Ennen oli ehkä toisin, kun ammattiliitot valvoivat jäsenistönsä etuja. Nyt puolustetaan työtä vieroksuvia luusereita. – Entinen jäsen