Tekstarit: AMK-tuet riittävät juuri vuokraan, eläminen tapahtuu velaksi

Hoivakoti Esperi Care otti uuden tutkimuksen mukaan 1. paikan Suomen huonomaineisimpana yrityksenä.

Minulla opiskelijana AMK-tuet riittävät juuri vuokraan, eläminen tapahtuu velaksi. Kerro mistä saan 900 euroa kuussa lisää, niin saat 100 euroa kuussa minulta!

Jos perintöveron verotonta alarajaa 20 000 euroa nostetaan 50 000 euroon, niin se hyödyttää enemmän pienituloisia. Luulisi vasemmistopuolueiden tämän hoksaavan.

Suomen itsenäisyysjulistus oli huuhaata länsivaltojen silmissä ja siksi vaativat Neuvosto-Venäjä hyväksyntää asialle. Valko-Suomi luovutti Leninin myöntämän Suomen itsenäisyyden Saksalle 1918.

Vaikka ilmoituksia ei tule poliisille tai kauppakeskukseen, niin Pasaatin edusta sekä Sibeliuksenpuisto on varustettu sekakäyttäjillä, jotka pelottavat muun muassa vanhuksia. Asian kaunistelu ei auta. Kotkan katukuva on murheellinen.

Eduskunnan varapuhemies Tuula Haatainen (sd.) kertoi Hesarissa, että eduskunnan työilmapiiri on muuttunut huonompaan suuntaan jo vuodesta 2015 lähtien? Eikös se ollut juuri vihervasemmisto, joka eniten käänteli ja väänteli asioita? Nyt ei kokoomuksen ja persujen revittelyssä ole päätä eikä häntää. Eipä olisi uskonut Petteri Orpon porukoilta?

Nyt on Ylen aamu -nimiseksi muutettu aamuohjelma TV1:llä tehty sekavaksi samoja aiheita ja asioita toistavaksi, ja jatkuvaa häiritsevää ruudun alareunassa, ajavaksi kohellukseksi. Ei kiinnosta enää.

Mikä intressi kaupoilla on täyttää esimerkiksi juusto- ja makkarahylly sinne kuulumattomine artikkeleineen, vieläpä valheellisine nimineen. Kohderyhmä löytää ne vaikkapa hamsterinheinien lähettyviltä.