Tekstarit: Kotkassa upeat puistot ja meri! Mutta kaupunkikuva on surullisen hiljainen

Voi hyvänen aika sentään. Ei Katariinan meripuisto ole hautausmaa. Mieheni on sinne tuhkattu eikä haittaa, että elämä ympärillä jatkuu. Päin vastoin se on hyvä asia. Jos hiljaisuutta kaipaat, mene hautausmaalle. – Tuulikki Kaasinen

Miten niin kulttuurijohtajan virkavaalissa Gango ja Purovaara olivat tasavertaisia? Purovaaralla ihan omaa luokkaansa oleva kokemus, osaaminen ja kansainvälisyys! Ehkäpä tämä pikkukylämäisyys nyt vaihtuu! Iloisuuttakin tarvitaan!

Muut muuttuu, merisää ei ikinä. Nopeusvalvontatolppiin ja motoristit tunnistamattomina kaahaa kuin yllytettyinä. Mikä estää rekisterikyltin käytön edessä?

Jos toitottaa joka lehtienpalstalla empaattisuudesta yms. niin voisi toimia itsekin niin kuin puhuu. – Huomionkipeä

Se koira älähtää, johon kalikka kolahtaa. Nyt tuomarit itkevät, kun kansa ei tykkää. Katsoisivat peiliin! Lapsen raiskauksesta, siis lapsen elämän pilaamisesta, annetaan parin vuoden tuomio ja jopa ehdollisena, siis ei mitään! Kymmenen olisi lain mukaan sallittu ja paljon lähempänä ainakin minun oikeudentajuani!

Aikanaan Wei Hai vei. Nyt kuulema Hua vie. Miten ne googlet ja muut amerikkalaiset, jotka on kuvanneet joka talon. Amerikka ensin.

En ole kyllä kuullut Katariinassa vielä vainajia tuhkattavan. Sirottelupaikka kyllä on, mutta se ei ole hautausmaa, joten muu puistoelämä kuuluu asiaan.

Kyllä tuntui turvalliselta asua ja tehdä työtä Juha Sipilän hallituksen johtamassa Suomessa. Nyt alkaa jo tuntua joltakin aivan muulta.

Olipa kivat tanssit Svedebolla viime lauantaina. Hyvää musaa ja ahkeria tanssijoita. – Jalalla koreasti

Kotkassa upeat puistot ja meri! Mutta kaupunkikuva on surullisen hiljainen. Keskuskadulla paljon tyhjiä liikehuoneistoja. Turistin silmin aavekaupunki. Elämää pitää saada nopeasti.

USA kieltää yhtiöitä myymästä tuotteita Huaweille ja Googlea antamasta päivityksiä. Olisikohan Suomen syytä harkita uusiksi USA-riippuvuussuhdetta mm. sotakonehankintoja USA:sta, jonka firmat ovat täysin valtion kontrollissa ja toimivat politiikan käsikassarana vastoin kansainvälisiä lakeja ja kauppasopimuksia.

Kävin oppikouluni 1960-luvulla ja silloin saatiin jotain jopa aikaan. Oli myös esim. aikainen aamu ja myöhäinen ilta. Nyt kuulostaa tosi ilkeältä sanonta "saada aikaiseksi"! Onko suomen kielioppi muuttunut? – Yo-68