Tekstarit: Eduskuntataloon tehtiin satojen miljoonien remppa, mutta muutamaan valvontakameraan rahat ei riittäneet? Pylväskiipeilijät.

Voisiko joku avata Kotkan linjausta korvaushoitoihin.Viitaten KySa 7.3., jossa kerrottiin Kotkassa olevan neljä kertaa enemmän korvaushoitopotilaita verraten samankokoisiin kaupunkeihin.

Rotat upottivat ja jättivät hukkuvan laivan. Kivelle ajettiin itsepäisesti. Hallitus kaatui.

Päättäjät ihmettelevät, miksi kansa ei äänestä. Vastaus löytyy tästä sote-sirkuksest. Katsokaa peiliin.

Perjantaina 15.3. nuorten koululaisten kansainvälinen lakko ilmaston puolesta. Miten Kotka suhtautuu asiaan?

Juha Sipilä on sanojensa mittainen mies. ”Tulos tai ulos”. Nyt olisi oppositiolla se näytön paikka. Löysät puheet eivät enää uppoa kansaan. Syökää nyt soppanne.

Ilmastonmuutos ei saa mennä hysteriaan. Järkeä täytyy myös käyttää. Pakko tehdä, mikä on mahdollista. Töissäkin on käytävä vaikka olisi kiihkovihreä.

Hyvä, että sote kaatui. EU:n nuoleminen ei ihan riittänyt, siinä se totuus on. Kyllähän pieni ja heikko ihminen on unohtunut jo miljoona kertaa.

Eduskuntataloon tehtiin satojen miljoonien remppa, mutta muutamaan valvontakameraan rahat ei riittäneet? Pylväskiipeilijät.

Mikä farssi taas Kotkassa. Nyt kulttuurijohtajan virkaan hakeneet vuorossa. Nyt kelpuutettiin henkilö, joka ei ensi kierroksella edennyt hakua pidemmälle. Mitä tapahtunut? Entä muut, kriteerit täyttäneet hakijat? Ja edellisellä kierroksella paras hakija? Noloa ja osaamatonta, mutta Kotkan malli tämä. Hävettää.

Koskaan 30 vuoden aikana ei Laajakoskentie ole ollut näin huonossa kunnossa.

Kymsote. Kävin hammashoitajalla Pyhtään hammashoitolassa joulukuussa 2018. Hinta oli 18,60 euroa. Kävin samassa paikassa helmikuussa, mutta nyt hinta olikin 47,70 euroa. Hinta oli noussut vaivaiset 157 prosenttia. Kiitos Kymsote.

Menin taksilla kotiin, maksoi kolmanneksen normaalia enemmän, oli joku paroni. Miksi Kotkan taksit päästävät nämä samaan jonoon?

Mitä Kymin Alulla on salaista, kun kaikkia ei kutsuta kokoukseen, vaan ainoastaan puheenjohtajan kaverit.

Ammattiliitoilla uhkaava jäsenkato? Tosin ay-aktiivit puhuvat liitoilleen "helppoja jäseniä" hyväuskoisista maahanmuuttajista. Ehkä Loimaan kassa sopisi heillekin paremmin? "Kertokaa se hänelle. – Valistunut

EI mitään kansanäänestystä Kantasatama-asiassa! Päättäjät päättäköön itse mokistaan, joista heille vielä palkkaakin maksetaan. Ottakoon vastuun siten myös.

Kyllä täällä Kotkassa hyvin kansaa huijataan! Rahat tuhlattu, kaikki paikat homeessa ja velkaa on vaikka muille jakaa! Mutta positiivisuutta tarjotaan suurena ideana, ikään kuin se auttaisi ja päättäjät saisivat glooriaa virheidensä unohtamiseksi!