Tekstarit: Kutsukaa Riikka Luostarinen Kotkan kulttuurijohtajaksi, loistavaa näyttöä on

Kiitos Kotka-Kymin seurakunnan vappukahviosta! Olipa muhevat munkit ja taivaallisen hyvää simaa, laulujen kera. — Ilahtunut kävijä

Ei voi oleskella ja käyttää parveketta kun kadunpuhdistaja pöllyttää katupölyä Senioritalon edustalla olevaan roskalavaan. Roskalava etäämmälle.

Musta on aina tyylikästä, on talvi tai kesä. Ketä ihmeessä häiritsee muiden käyttämät värit. Pukeudu itse vaikka "preussinsiniseen".

Ihmettelen tässä, miten eräs paikallinen leipomo saa ainakin pullapitkonsa ja munkkirinkelinsä taikinan sellaiseksi, että se paakkuuntuu suussa palleroisiksi mykyiksi? Ei voi tarjota pienelle lapselle.

On järjetöntä vaatia koulutusta vastaavaa työtä. Valtiovallan tulisi tarjota työtä vastaavaa koulutusta. Kohtuullisen sopiva työ on parempi kuin työttömyys ihanneammatissa. Paras on useimmiten hyvän vihollinen.

Kuusisen kalasatama on oikea reilu kotkalainen kalasatama.

Kyllä FC KTP:n puolustus ja molari ovat ehdottomasti kakkosen tasoa. Sehän on nähty jo useampana vuonna. Ihmettelen myös, millä paikalla ykkösen parasta pelaajaa peluutetaan? Sarja on vasta alulla, mutta kannattaa kai heittää haaveet kärkisijoista romukoppaan?

Isänmaallisten sotiemme tunnus oli: Koti, uskonto ja isänmaa. Vastassa oli ateistinen kommunismi. Nyt Venäjä esiintyy kristinuskon esitaistelijana. Suomessa joukkoerotaan kirkosta ja ollaan synnyttämättömyystalkoissa. Mitä ja kuka on valmis puolustamaan?

Ei tee mieli lapsuuden tanhuville, missä pienestä pitäen kiusattiin, itketettiin, pilkattiin, puhuttiin pahaa, säästämäni joululahjaleluni näin roskakasassa.

Kotkalaiset valittavat kalalokeista ja kalasataman verkoista. Kohta varmaan vaativat, että posso muutetaan possuksi.

Li Andersson on väärässä. Ilmastoasiat on pakosti työpaikka-asia. Saksassa poltetaan hiiltä 30 vuoden siirtymällä, muuten tulisi liikaa työttömiä.

On varsinaista rahanpalvontaa, tosi kipeää. Helpompaa vähän köyhempänä ja verenpaine säilyy hyvänä. Eikö elämässä muita arvoja. — Eläkeläinen

Kiihkovihreille 1,5 astetta alaspäin. Näinä päivinä on tarjolla paljon kylmempää. Kyllä hiilinielu pelaa ihan riittävästi. Ei tarvi navalle mennä.

Israelin valtio edistää brutaalilla toiminnallaan terrorismia. Ja herra Trump tukee sitä.

Kysymysmuotoilu: Työntekijöiden irtisanomista on helpotettava, johtaa harhaan. Tarkoitus on madaltaa työllistämiskynnystä.

Katselin taannoin TV:tä ja siellä harvinaisen fiksu maahanmuuttaja sosiaalidemokraatti Hussein al-Taeen sanoi: "Suomalaiset älkää olko sinisilmäisiä pakolaisten ja maahanmuuttajien suhteen." Viisaammin asiaa ei voi ilmaista.

Sain vapaa-ajanviettopaikkani myytyä Munapirtistä. Riittää lentomelun kuuntelu. Vien veromaksuni muualle. Hyvästi Pyhtää!

Melkoista kuntalaisten aliarviointia ja terveydellä leikkimistä, kun ei hiekkoja saada pois! Tehottomuutta, yksityistäkää!

Kauniiden puistojen Kotka särähtää jätepisteiden kohdalla, tarttis tehdä jotain! – Ohikulkija

KTP-jalkapallolla taas sama virhe: testataan pelaajia koko talvi, kun pitäisi tehdä oikeasti töitä, eikä puuhastella .

Mikä ihmeen kaatopaikka on ilmestynyt Prisman takana olevalle maapläntille? Kenen luvalla Prisman hiekoitushiekat ja roskat ajetaan luontoon? — Ihmettelijä

Soitin terkkariin. Ei kiireinen. Takaisin soitettiin reilun kolmen tunnin päästä. Normaalit kysymykset. Ohjeet maanantaille ja viimeiseen kysymykseen, arvaako ottaa vähän ylimääräistä, vastaus: Ota, olethan sinä iso mies! Nuorentui 70 vuotta. Ihan ilo pirauttaa terveyskeskukseen!

Hyvä, että kotkalaisiakin tarinoita kerrotaan dokumenteissa. Peltonen ja Riiali oikealla asialla. Ollaan ylpeitä oman paikkakuntamme tarinoista!

Aktiivimalli on oikeudenmukainen työtätekeviä yhteiskunnan kulujen maksajia kohtaan. Kiky paransi taloutta yhteiseksi hyväksi. Valittajilla oma lehmä ojassa.

Perussuomalaisten jättäminen ulos hallituksesta on SDP:n joutsenlaulu neljän vuoden päästä. SDP:n Anti Lidtman on antanut kasvot "koulukiusaamiselle". Posket punaisina selittelee tekosiaan.

Keikauttiko Hussein al-Taeen saama yli 4000 äänimäärä SDP:n yhden edustajan voitoksi perussuomalaisista?

Eduskunnan istuntosalissa RKP haluaa siirtyä oikeasta laidasta keskemmälle. Eikö se ole naurettavaa? PS ei halua siirtyä uuteen paikkaan ja se on naurettavaa! — Muunlainen

Jos omaiset kävisivät palvelutalossa mahdollisuuksien mukaan ruoka-aikana, hyöty olisi puolin ja toisin moninkertainen. Rattoisasti syöttäessä vanhusta maistuisi ruoka, kun mummoilla ja papoilla olisi riittävästi aikaa napostella siinä muun seurustelun lomassa!

Risikon logiikka pettää. Jos joku taho on naurettava, on se RKP ja Risikko. Pissasi omaan housuunsa. Tällaisia ns. kansanedustajia meillä on valitettavasti. — Opinion

Maisemapoliisin luetteloa seutukunnan revityistä kohteista lukiessa tulee vielä mieleen todella tärkeä tapaus: Rapautuva ja ehostettukin Kyminlinna ansaitsisi lopultakin arvoisensa toteutuksen päivittäiseen käyttöön ja turistirysäksi.

"Kimi Räikkönen opetti varikkopojalle perinteellisiä käytöstapoja". Saisi käydä Kotkassakin!

On kyllä kaikkien aikojen farssi tää kulttuurijohtajan valinta. Ihme että hakijat jaksavat olla vielä mukana. Onneksi oma suosikkini Mikko Peltonen on vielä joukossa mukana. — Julius

Ruotsin valta Suomessa ei ole päättynyt. 4—5 % vähemmistö määrää Suomessa ja sen eduskuntaa. Ruotsin pääministeri tuli ohjeistamaan hallituksen muodostaja Antti Rinnettä jne. Olisiko jo aika itsenäistyä?

Kutsukaa Riikka Luostarinen Kotkan kulttuurijohtajaksi. Loistavaa näyttöä on. Sopii hyvin edustamaan merikaupunkiamme. Voisi vaikka suostua, jos kauniisti pyydetään ja sinfoniettan jatko turvataan.

Kemin sellutehdas toteutettava. Vain näin voimme kustantaa joutilaalle eliitille kansalaispalkan eli reppanarahan.

Kaakkois-Suomen kansanedustajista vain kaksi kotkalaista edustajaa ajaa myös Etelä-Kymenlaakson etua. Muut katsovat asioita Kouvolan silmin. Ei hyvä.