Tekstarit: Vei juhlamielen mennessään, kun näki pyykkien riippuvan narulla kerrostalon pihalla helatorstaina

Kampaajalle en matemaattisen lahjakkaana asiakkaana mene. Altistuminen/tartuntaketjun mahdollisuus huomattavan suuri, ellei kampaaja käytä hengityssuojainta ja käsineitä oikeaoppisesti lähikontaktisessa työssään!

Riskiryhmäläinen

Voi hyvänen aika, miksi laittaa rahaa ollenkaan kangasmaskeihin, kun on todettu asiantuntijoiden lausunnoissa ja testeissä, että eivät suojaa! Vaihdettava vähintään tunnin välein ja astmaatikoille eivät hyväksi. Kauppoihin on tulossa koko ajan lisää kertakäyttösuojia. Katsokaa, että suojaudutte oikein ja luotettavasti.

Vei juhlamielen mennessään, kun näki pyykkien riippuvan narulla kerrostalon pihalla helatorstaina. Voi, voi!

Kotkassa pitää tehdä täysimittainen tilintarkastus ym. Edellisen kaupunginjohtajan jäljet on käytävä läpi myös "hovin" osalta. Vellamo-epäselvyydet kaivettava päivänvaloon ja koko tilapalvelu avattava juurineen 30 vuoden ajalta. Siellä missä SDP, siellä isoja ongelmia.

Miksi toisissa kouluissa ruoka jaetaan ja toisissa otetaan itse? Voiko lapsi viedä omat eväät, jos en halua hänen itse ottavan ruokaansa?

21.5. koronalive ohjelma. Olipa paikalla oikein juorupoppoo. Toimittaja Ukkolan johdolla puntaroitiin pääministeri Marinin sanomisia. Junkkari ja Virtanen halkoivat pilkkuja, kuten on yleistä näiden "virheettömien" tähtitoimittajien taholla. Olin havaitsevani hiukan Orpo-myönteisyyttä? Heikoksi menee ohjelmat uusintoineen.

Hyvä elämä on suurelle osalle ihmisistä todellisuuden pakenemista. Valitettavasti se tavoite on terveiden ihmisten pahin painajainen – kärsimyksien ylläpitäjä.

Mäntti

Koronamatematiikkaa. Kotkassa on Koronatartuntoja todettu 13 kappaletta. Jos se on jäävuoren huippu, niin todellinen luku on kymmenkertainen eli 130 kappaletta. 52 000 asukkaan kaupungissa se tarkoittaa että joka 400:s saattaa kantaa koronaa. Prosentteina se on 0,25 prosenttia. Pitääkö olla huolissaan? Saa olla jos haluaa...

Tavastilantien varrella olevassa isossa juurakkokasassa lapset näkivät eilen kolme isoa käärmettä.

Miksi pitää hankkia kuviteltua uhkaa varten hävittäjiä ? Rikastuttaa aseteollisuutta, joka on mieletön bisnes . Terveys ja hyvinvointi on paljon parempi kohde .