Tekstarit: Ulkona viisi astetta lämmintä, kaupunki vetää suolaa vesilammikoihin Karhulan keskustassa. Järjen käyttö hakusessa

Kotkan väkiluku vähenee. Se ei ole ihme. Ihmiset ovat kyllästyneet kaupungin korkeisiin veroihin, hallinnon kyvyttömyyteen uudistua ja säästää. Myös verorahojen keskittäminen Kotkansaarelle koetaan epäoikeudenmukaiseksi. Muuttotahti kiihtyy, jos valtuusto ei ryhdistäydy.

Ydinvoimaloiden valvonta omavalvonnaksi kuten hoivayhtiöillä! Omavalvonta toimii! Markkinavoimat valvovat! Säteilyturvakeskus on turhaa hömpötystä!

USA:n armeija on suurin yksittäinen ilmastomuutokseen vaikuttava tekijä! Tähän emme voi vaikuttaa jättämällä lentokonematkan ja lomamatkan tekemättä!

Eiköhän ne mummot ja papat siellä hoivakodissa ole sen verran huonokuntoisia, etteivät sinne ulos värjöttelemään edes halua! Viima on kylmää, vaikka aurinko paistaa! Varsinkin, jos eivät itse pysty kävelemään, tuolissa istuen kylmä tulee!

Sanotte, että Jari Elomaa, kansanedustajaehdokas, tuntee lapsiperheen arjen! Miksi hän sitten painoi vihreää esim. lasten päiväkotien ryhmäkokojen suurentamiselle ja iltapäiväkerhojen lakkauttamiselle? Kokoomuksen malliin.

Ulkona viisi astetta lämmintä, kaupunki vetää suolaa vesilammikoihin Karhulan keskustassa. Järjen käyttö hakusessa.

Jos Pasaatin asiakkaat häiritsee korttelissa asuvia, niin muuttakaa ihmeessä rauhallisemmalle asuinalueelle. Pasaati elinvoimaiseksi!

Missä viipyy seurakunnan vastaus, että miksi Ristinkallion perheiltapäiväkerho siirretään Mussaloon!? Jääkö Ristinkalliolle mitään seurakunnan kerhoa? Teillähän on palkattuna oma tiedottajakin, niin silti kukaan ei vastaa? Ylimielistä toimintaa.

Taitaa kokoomus upota kevään vaaleissa mitoittamattomaan valinnanvapauteensa. Esperin ja Attendon juoksupoika Orpon johdolla. Tervemenoa!