Tekstarit: Meripäivien ajaksi ehdotetaan omaa bussikorttia, jolla voisi ajella tapahtuman ajan

Nuotion polttaminen silokalliolla rikkoo sen pinnan iäksi. Sivistynyt ihminen kunnioittaa luontoa ja muita luonnossa kulkijoita.

Kyllä olisi Haminan keskustassa töitä ihan tekijöillekin - remonttimiehille, maalareille, puistotyöntekijöille, siistijöille.

Kansalaisia kohtaan on moraalitonta, jopa rikollista yksityistää monopoliasemassa olevia toimijoita kuten sähkön ja veden jakelu. Miksi tähän syyllistyy valtion johto eli hallitus? Vaalien jälkeen laki ja näitten toimien peruutus. Vaalien teema?

Ostin mansikoita 5 kg Heinolan torilta. Hinta 32 e. Edellisenä päivänä kerätyt 27 e. — Lomailija

Rva Vänrikki, sepä se, ei pidetty nesteytystaukoja Upinniemessä. Tuli onneksi tieto, cooperit helteiden jälkeen Haminassa. — Hoitsu äiti

Yle Areenan aamupaneelissa Jussi Halla-Aho puhui täyttä asiaa. Kiintiöpakolaisten vastaanottamisella ei ratkaista mitään. Suuntaamalla tämä raha pakolaisleireille autetaan satakertaisesti ihmisiä. Nyt vain tuhotaan oma talous ja turvallisuus.

Afrikan väkiluku nelinkertaistuu muutamassa kymmenessä vuodessa ja tätä vain pahentaa kiintiöpakolaisten vastaanotto. Eurooppa tuhoutuu, jollei rajoja suljeta ja saada Afrikassa muutos väestö räjähdykseen. Li Andersson ja Tuppurainen elävät pää pilvissä.

Olisi leppoisaa viettää ulkomailla koko elämä yhteiskunnan laskuun!

Mihin kotihoito on menossa? Työntekijät palavat loppuun jaksaminen äärirajoilla, kukaan ei välitä kiristetään vaan vyötä. Tämäkö on hyvää kotihoitoa? — Olli

Sataman osallistuminen jättimoduulien kuljetukseen Kazakstaniin edustaa kehityksen suuntaa, Euraasian yhdentymistä. Karavaani kulkee, koirat haukkuvat jossain.

Kun EU määrää sakkoja kuten Googlelle 3,4 miljardia euroa, mihin nämä rahat menevät? Jaetaanko EU-maiden kesken vai päätyvätkö meppien taskuihin? — Rampe

Hellevaroitus ja Vuorenrinteellä vesi poikki eikä ilmoitusta ennakkoon. Hienoa!

Milloinkohan kehitetään bussikortti, joka olisi voimassa Meripäivien ajan ja millä voisi ajella mielin määrin. Vähentäisi oman auton käyttöä.

Venäjä ilmoitti jo v. 2008, että nyt riittää NATO:n aluevaltaukset ja löi NATO:n Georgiassa. Ei uskottu vaan EU-NATO:n invaasio jatkui Ukrainassa v. 2014 jonka jälkeen NATO ja EU julistivat mediasodan ja pakotteet Venäjän hallinnon kaatamiseksi.

Kiitos Mertsu Merivirralle hyvästä kirjoituksesta alkuviikolla synnyinseutumme puolesta. — Karhulalainen

Tampsan monttu ei ole nudistiranta eikä koirien uittopaikka. Koko monttu on kaupungin yleinen uimaranta. — Aktiiviuimari

Kiitos kaupungin puisto-osastolle, kun tänä kesänä olette huolehtineet Tampsan montun ruohonleikkuusta ja laitoitte alkukesästä pyynnöstämme uudet penkit ja roskapöntön Taatonkadun pään puolelle! — Kiitolliset "mummot"

Pankin virkailijan piti aktivoida asiakkaan uusi pankkikortti. Kaupassa ilmeni,että se olikin suljettu. Asian takia on nyt jonotettu tuntitolkulla pankissa, soiteltu ja täytetty hakemuksia. Jo kolmatta viikkoa ilman korttia ja ainoastaan virkailijan mokan takia. Asiakaspalvelua huipussaan!