Tekstarit: Saa panna kädet kyynärpäitä myöten ristiin, kun talo vielä säilyi huolimatta naapurin juopporemmin rakettiriehasta kadulla viiden metrin päässä talomme seinästä

"Murhamäessä" ulosajoja! Mitä tekee liikuntatoimi?

Ei voi olla kiinnittämättä huomiota palvelutalossa käydessään, kuinka äkäisiä monet hoitajat ovat muistisairaita kohtaan. Normaali puhe ilahduttaa!

Taas suolauksesta. En ymmärrä, miksi suolataan tiet liejumössöksi joka päivä? Autot ovat parempia kuin koskaan, renkaat selvästi parempia ja kuljettajat koulutettu liukkauteen. Samaan aikaan suolausta on lisätty hurjasti. Miksi? Muualla ajaessa ei ole näin. Kotka, Suomen suolauspääkaupunki.

Yksinäisen takuueläke on pienempi kuin kaksin parisuhteessa asuvan, riippumatta siitä, millainen hulttio toinen on,tai vaikka molemmat ovat! Jos ei etuuksien rajoja, kuten asumistuen omavastuun rajoja koroteta, takuueläkkeen korotus yksinäisellä on plus-miinus nolla.

Vastakkainasettelua, asioiden vääristelyä ja tahallista väärinymmärtämistä. Tätä rummutusta kun toistetaan ja toistetaan, niin totuus saattaa hämärtyä. Median ja "asiantuntijoiden" aktiivisuus on hämmästyttävää? Rehellistä uuttavuotta!

Saa panna kädet kyynärpäitä myöten ristiin, kun talo vielä säilyi huolimatta naapurin juopporemmin rakettiriehasta kadulla viiden metrin päässä talomme seinästä. Uudenvuodenyö rupeaa jo käymään hengen päälle. Kieltolaki voimaan ja sassiin!

Virheellisesti kokoomusta verrataan kansallissosialistiseen puolueeseen, mutta todellisuudessa natsipuolue oli sosialistinen työväenpuolue, joka vastusti kapitalismia ja hedonismia.

Kumpi kärsii Suomessa enemmin murhattu vai murhaaja, raiskaaja vai raiskattu?

Olen ihmetellyt, miksi uuden keskussairaalan seinät ovat villoitettuna sekä suojaamattomina, valmiina kastumaan totaalisesti! Haloo Carea!

Vai aiotaan tältä pimeydessä elävältä metsäläiskansalta kieltää jo ilotulitteetkin. Syynä silmävauriot ja esim. koirille aiheutuva stressi kerran vuodessa. Entä näiden uskollisten ystävien naapureille aiheuttama stressi 365 päivää vuodessa, jatkuvalla rätkytyksellä.

Luetuimmat