Tekstarit: Kyseenalaista mainosta rekkaliikenneyrittäjälle, kun täysperävaunurekan kuljettaja puhuu ajon aikana kännykkään

Olipa kyseenalaista mainosta kotkalaiselle tunnetulle rekkaliikenneyrittäjälle, kun täysperävaunurekan kuljettaja puhuu ajon aikana kännykkään vilkkaassa Kyminlinnan liittymässä iltapäivän ruuhkassa.

Kyllä metrit ja kilot on kaikkien helpompi ymmärtää kuin tuumat, unssit tai poronkusemat. Saati valovuodet.

Eikö tämän "kasvirasismin" lupiinin osalta voisi jo lopettaa. Aika iso osa puutarha- ja viljelykasveista on alunperin muualta tuotuja ja nyt hyödyttävät ja rikastavat Suomen luontoa.

Hyvä Rantaruikka, Launio ja Laine! Kotkassa tapana antaa paikkojen rapistua, niin sitten hyvä syy pistää matalaksi! Kyminlinna viimeinkin kuntoon ja auki.

Poikolainen on varmaan oikeassa Leninistä. Silti tapa, miten Leninin patsas tuli Kotkaan, ei mielestäni ole hyväksyttävää.

Suomessa lopettaa tänäkin vuonna noin 1000 maatalous- ja puutarhatilaa, vientiteollisuus hiljenee ja Suomen talouden ennustetaan laskevan n. 7 prosenttia. Miten ihmeessä vihervasemmistohallitus pystyy luomaan ammattiliittojen painostuksessa uusia oikeita työpaikkoja? Ei mitenkään.

Malmin etsintäalueella mm. sotilaskenttä, sähkönsiirron solmukohta, rautatiet, puhelinliikenne, vesi- ja kaasulinjat jne. Kuulostaa hyvältä.

Voisiko ympäristölautakunta selvittää mistä se Kaukolan asukkaita häiritsevä käry on lähtöisin? Hilja

Uusimmat uutiset