Tekstarit: Kotkan maine puistojen kaupunkina romutetaan yhdessä kesässä säästöillä

Missä ovat nokkosperhoset ja muut hyönteiset? Yletön ruohonleikkaus, luonnon karsinta ja myrkytys tärvelevät myös ihmisen elinympäristön.

Onko kukaan tullut ajatelleeksi että jäätiköiden sulaminen alkoi jo kauan ennen ihmisen käynnistämää teollisten päästöjen aikakautta? Jääkerros peitti alkujaan koko planeettamme.

Ministerit koulutettuja? Mikähän on esimerkiksi ministeri Sirpa Paateron koulutus.

Joku kirjoitti nähneensä poliisiauton Haminassa. Näin saman, mutta en ollut varma näkemästäni. Kirjoitus vahvisti epäilykseni. – Matti

Se suomalaisten suuri juhannus- ja kesäherkku varhaisperuna, jota marketit myyvät, on useimmiten pahanmakuinen. Sekin ilo viety pois.

Kieltohallitus. Fossiilienpoltto kielletty. Dinot ja mammutit rauhaan!

Taivaspaikka on se ihana olotila ilman maallista kehoa vaivoineen. Sen saa jokainen hakematta. Elä omaa elämääsi niinkuin sydän sanoo. Se kertoo kyllä, mikä oikein mikä ei (omatunto). Tuomiolle ei joudu kukaan. Jokainen vastaa itselleen omista teoistaan ja tekemättä jättämisistään. – Tässä uskossani onnellinen

Onko kukaan nähnyt poliisiautoa Haminassa iltaisin, tai yleensäkään silloin, kun moporalli on käynnissä? Jos näki, niin puututtiinko häiriköintiin mitenkään? Sitä "tärkeämpää tekemistä" tuntuu riittävän siellä Kotkansaarella? Siis joka iltapäivä ja iltako?

Voi Kotkan päättäjät minkä teitte! Kotkan maine puistojen kaupunkina on rakentunut vuosikymmenten aikana ja nyt Kotkan käyntikortti romutetaan yhdessä kesässä säästöillä. Nuoriso töihin ja puistoalueet kuntoon, siinä hyötyvät kaikki.

Näin se Kotkan seurakunta on kutistanut ja lamaannuttaa pikkuhiljaa Kymin, entisen suurimman ja varakkaan seurakunnan. Helilän seurakuntakeskuksessa ei pappia, joku käy Kotkasta silloin tällöin, kirkkoherranvirasto suljettu nyt kuukauden! Koskahan kirkko lopullisesti kiinni? Alasajo meneillään! Olkaa hereillä kymiläiset seurakuntalaiset!

Uusimmat uutiset