Tekstarit: Miksi Marin on jätety rauhaan?

Kiitos uudistuneesta lehdestä. On kaikin puolin onnistunut muutos. Nyt lehteä on miellyttävää lukea. Olisi hauska tietää, mikä aikaansai muutoksen.

SDP rakentaa maahan työttömyyttä. Kokoomus halpapalkka-aloja, jonka lopulta pienyrittäjät ja keskivertopalkansaajat kustantavat. Kannattaisiko yrittää ajatella ihan omalla päällä?

Mitenkäs, kun paperiprosessin työläinen yövuorojen jälkeen, jolloin vastustuskyky on heikoimmillaan saa kunnon flunssan ja pitäisi olla vapaat, mutta ei, kun toipilaana seuraavin aamuvuoroihin. Eikä menetettyjä vapaita mitkään kiky-tunnit hyvitä.

Vasemmistovihreä keskustahallitus antaa pienipalkkaisille kymppejä, mutta vie satoja euroja korottamalla veroilla asumisen ja liikkumisen kustannuksia. Hallituksen ilmastokunnianhimo syöksee ihmiset köyhyyteen. Suurvaltoja hymyilyttää ko. touhu.

Ulkoasu, värit ja paperin painolaatu on miellyttävä, joka kuvaa perinteistä sanomalehteä! Hyvä! Tekstaripalstan pieni teksti aamusilmillä, jotka turvoksissa kuin krapulassa, teksti näkyy kahtena. Haastavaa. P.S. Alkoholin lopetin 17.2.1983.

Haminassa on muijat niin karseen näköisiä, että joka kulman takana pitää olla kauneushoitola.

Demarit kannattavat naisen oikeutta kehoonsa, paitsi J. Pekkola. Mielipiteet kuin äärikristityllä, kirjoitustyyli kuin persulla. Pekkola, vaihda leiriä.

Upea barokkikonsertti 22.1. Kymi Sinfonietta ja suloinen pehmeä-ääninen sopraano Tuuli Lindeberg. Suurkiitos ihanasta illasta. Parasta Kotkaa!

1,3 miljardia kiinalaista tuottaa vuodessa enemmän suolistokaasuja kuin suomalainen autoilija hiilidioksidia kymmenessä vuodessa. P.S. Eurooppa tarvitsee Trumpia Välimerelle.

Kaikkien edellisten pääministerien edesottamuksia puitiin vuositolkulla joka päivä uutisissa ja lehdistössä riippumatta henkilöstä. En muista aikaa, jolloin ei pääministeriä olisi toimittajat jättänyt näin rauhaan, aivan kuin häntä ei olisi olemassakaan. Pelätäänkö hänen tietämättömyyttään?

USA ja Australia näytti, että luvaton maahanmuutto ja hukkumiset merellä saadaan kuriin. EU:n nössöt pyörittelevät peukaloita ja hakevat mereltä väkeä, mikä lisää ihmisten tuloa meritse. EU tarvitsee Trumpin.

Tänään torstaina oli kuulkaas historiallinen Kymäri. Ihan niin kuin ennenvanhaan. Pysyi kasassa ja sivut oikeassa järjestyksessä.

Kyllä Haminan terveyskeskuksesta löytyy nykyisin välinpitämätöntä, vähättelevää, ylimielistä, jopa ivallista käytöstä valitettavasti. Saanut sieltä sairauden lisäksi pahaa mieltä.