Tekstarit: Kyllä Facebook on ihan kiva, mutta vähän ihmetyttää aikuiset naiset, jotka päivittävät kuviaan vähän väliä uusiksi ja odottavat että kaverit kehuvat

Suomen tärkeimpiä päätöksiä ei tehdä järjellä, vaan kahden tunteen vallassa: Ryssänpelon ja länsikiiman. Se tulee järkyttävän kalliiksi.

Miten järjestyy päihdeongelmaisen hoitoon pääsy, kun A-klinikka sulkee ovensa loppuvuodesta Turvalassa. Huolestunut päihdeongelmaisen läheinen

Marinin vihervasemmisto hallituksen veronkorotus rumba alkoi 1.8.2020 ja lisää on tulossa kylmää "lunta" duunarin tupaan. Velka miljardit on jaettu mm. Italiaan.

Voihan lentopallo. Pelaajia vajaa kourallinen ja silti on varaa pärstäkertoimen mukaan valkata, kuka kelpaa porukoihin.

Olen täysin samaa mieltä kirjoittajan kanssa Kotkan tehtaiden hajusta, ällöttävää. Kotkalaisista et kuitenkaan saa taustatukea, koska he rakastavat lemua. Eivät tiedä paremmasta.

Kaukoitä synnyttää jatkuvasti uusia viruksia. Nykyisestä koronasopasta pitää lähettää lasku Kiinalle. Maan pitää oppia, että se ei vielä ole yksin.

Yli 40 kuntaa lomauttaa mm. opettajia, koska rahaa ei ole ja kuntalaiset on verotettu kuiviin. Samaanaaikaan Sanna Marin kehuu hyvää neuvottelutulosta, jonka tulema on, että Suomi antaa 3,4 miljardia Etelä- ja Itä-Eurooppaan. Myös jäsenmaksu nousee 100 milj./v. Hyvin meni herrat hymyilee.

Kyllä Facebook on ihan kiva, mutta vähän ihmetyttää aikuiset naiset, jotka päivittävät kuviaan vähän väliä uusiksi ja odottavat että kaverit kehuu. Typerää imartelua.

Meidän pihassa kissa vei varpusen ja talitintin silmiemme edessä, salamannopeasti hyökkäsi. Ja yhden tunnistamattoman höyhenet nurmikolla. Samat 2 kissaa liikkuu vapaana Ristinkalliolla pahanteossa. Kissat kiinni.

Onko Googlen hommat niin salaperäisiä, ettei niistä saa puhua eikä kirjoittaa? Työntekijöiden keskuudessa ihnetellään, mitä siellä todella tehdään, kuka on kaiken takana. Raja on sopivan lähellä!

Uusimmat uutiset