Tekstarit: Kyltityksissä olisi enemmänkin parantamisen varaa

Sylettää nää Ivalon mainokset. Jos se juusto maistuu vähemmälläkin suolan läträämiselläkin niin mainiolta, niin Olavi on hyvä ja lopettaa sen säilöntäaineen väärinkäytön.

Pois lähdön ohjaus puuttuu Mussalon tieltä Haminaan ja Pyhtäälle. Pietariinkin voisi olla. Karhuvuori/Mussalo opastin ehdottaa useassa risteyksessä kaistan vaihtoa. Karhuvuoreen menon voisi ohjata oikealle ja Mussaloon vasemmalle kaistalle. Puutteita on lisääkin.

Perussuomalaiset haluaisivat täydellisen vapauden herjata ihmisiä ja kansanryhmiä. Miksi?

Kannattiko lakkoilla? Ay-pomojen "kilven kirkastusta" koko lakkoilu. Yhteiskunta menetti miljoonia, mutta eiköhän "lakkokenraalit" taas palkita muutaman tonnin lisäliksalla? "Kyllä tämä oman kirstun vartiointi sitten syö miestä".

EU:n parasiittihallinto varmistaa Nalle-klubien varojensiirron veroparatiiseihin. Siksi rahaa ei riitä yhteiskunnan pyörittämiseen. – Allu

Siis tonkiiko Goodwill ihmisten kaatopaikkajätteiden seasta myyntiin tavaraa? Tilaan kyllä itse haun heiltä jos haluan. Kohta on taas pusikossa huonekaluja.

Nyt riitti nämä "Muhostelut ja Lalustelut" Haminassa. Jatkuvasti salataan julkista tietoa. Kai niille "sopiville johtajille" on räätälöity pätevien johtajien palkat?

EU:n ulkopuoliset eivät saa myydä tuotteitaan EU:ssa vaikka ne täyttävät EU-standardit. EU estää kilpailun. EU-raja on kova raja jonne ei ole asiaa EU:ta paremmilla tuotteillakaan. EU:n hokema avoimuudesta sopii niille jotka eivät asioista tiedä.

Mistä Haminan isännöitsijälle maksetaan palkka? Siitäkö, että istuu tärkeänä pienessä kopperossa ison pöydän takana .