Tekstarit: Jos on todella sitä mieltä, että Suomi huolehtii muusta maailmasta enemmän kun omistaan, niin sopii muuttaa vaikka Ranskaan, Britanniaan tai Yhdysvaltoihin

Poliisi, nyt valvontaa Hurukselantielle. Joku autoilija uhkaa päivittäin jalankulkijoita, ajamalla aivan käsivarren vierestä 90 km:n tuntinopeudella.

Ei ole kiire ylittää tietä, n. 20 vuotta sitten vanhempainillassa kuulimme luennon huumekuljettajista, eivät näe liikenteessä sitä mitä pitäisi.

Sähköautojen kuluja siirretään niiden maksettavaksi, jotka eivät pysty ostamaan vähäpäästöisiä autoja. Se on monilla rahasta kiinni, ei halusta, mitä Petteri Orpo (kok.) sanoi

Kokoomuslaiset panevat kampoihin elokuvateatterille. missä kannustus yrittäjyyteen? Leffaväki kulkeutuisi taatusti myös Pasaatin liikkeisiin.

Nyt tiedän mitä puoluetta en äänestä enää päättämään Kotkan asioista. Kotka on selvästi yrittäjävastainen. - Kivijalka.

Tomi Kaminen, pelaajat siellä sössii, et sinä.

Jos on todella sitä mieltä, että Suomi huolehtii muusta maailmasta enemmän kun omistaan, niin sopii muuttaa vaikka Ranskaan, Britanniaan tai Yhdysvaltoihin. Voi näkemys sen jälkeen muuttua.

Haminan päättäjiä pyytäisin – kunhan lippujuhlallisuuksilta ehtivät – kiertelemään keskustaa. Monin paikoin siivotonta ja paikat rempallaan. Vaikkapa poliisitalon ympäristö ja jokunen rakennus ihan Kadettikoulunkadulla. Paraatipaikkoja kuitenkin...

Miten 7-vuotias oppilas voi suojautua opettajien taholta tulevalta koulukiusaamiselta? Esimerkiksi eristetään kavereista, pakotetaan istumaan sermin takana ja ajetaan ulos luokasta siivouskomeroon ym. - P+A.