Tekstarit: Onko ideana lopettaa venelaiturit, kun autoille ei jätetä parkkitilaa Hovinsaaren rannassa?

Saako Kela omansa pois? Vuoden pakolaisnainen sai neljäkymmentä tuhatta euroa aiheetta rahaa? Moni puolittaa lääkkeensä, kun ei ole varaa lääkkeisiin!

Kotolahden ratapihan valmiiksi saattaminen ei poista venäläisten vaunujen seisontaongelmaa, mikäli ei muuteta sopimuksia Suomen puolella esimerkiksi vaunuvuokria reilusti korottamalla. Venäjän rautatien ja asiakkaan omat käytännöt ja sopimukset edesauttavat kemikaalivaunujen pikaista rajanylitystä Suomeen, jonka muuttaminen vaikeaa, mutta ei mahdotonta.

Hovinsaaren rantaa uudistetaan. Onko ideana lopettaa venelaiturit, kun autoille ei parkkitilaa? Veneily osa perinteistä Kotkaa.

Ei ihme, että yhtään kiinteistöä ei ole saatu Hovilassa myytyä vuosiin. Yleisilme on alueella surkea. Vanhoja puutaloja ja lättänöita tiilitaloja sekaisin. Isot tontit täynnä jos minkälaisia virityksiä: grillikatoksia, leikkimökkejä, ulkovarastoja, huusseja, saunoja jne. Kaikki erivärisinä ja erilaisilla katokulmilla.

Onko Haminan torikamera nykyään parkkipaikan valvontakamera? – Onko näin?

Mitä osuuskauppa oikein meinaa? Kaikki taitavat kampaajat on irtisanottu Pasaatista. Eikö siellä ymmärretä, miten kullanarvoinen ihminen on tuttu kampaaja? En tule takaisin, ellei päätöstä peruta.

Mielenkiintoinen Rankin kaavoitus! Omalla mökkiseudulla on rannat kaavoitettu vesijättöalueeksi, eli vapaat kaikkien kulkea. Rahalla voi kyllä lunastaa vesiosuuskunnalta omakseen. Jokohan nuo omarantaiset tontit menivät, vai ehtiikö vielä varata?

Nyt viedään rantarataa Kouvolaan. Kotkan seutu alakynnessä. Kansanedustajat huomio!

Hävittäjiä ostetaan, siihen riittää rahaa. Terveydenhuollosta tingitään ja jätetään moni vaikeastikin sairas hoitamatta!

Sekä kaupungin asukkaat että matkailijat viihtyvät siisteissä ja hyvin hoidetuissa miljöissä – puistoissa, rannoilla ja ihan keskustoissa. Ja kivojen palveluiden parissa. Ei tarvita sadan metrin tolppia – kiitos.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat