Tekstarit: Nyt olisi kaupunginjohtajalla näytön paikka viheltää peli poikki Kantasatama-projektissa

Suomi itsenäistyi 100 vuotta sitten 11.11., kun Saksa antautui ja sen kanssa tehty vasallivaltiosopimus raukesi.

Hurukselantiellä ajavat isot tuplaperävaunurekat liian kovaa ja kännykkään puhuva kuljettaja on vakio. Bluetooth pitäisi olla pakollinen ja sen käyttämättä jättäminen rangaistava teko! Ammattiautoilijat hävetkää.

EU:sta on erottava. Kansainvälisyys tuhoaa koko maan, esim. maakaupat, kaivoslait purettava, tasaveroa emme tahdo, kaksinaamainen ilmastonmuutos.

Kotkassa ei sentään vielä ole lähiöitä, joissa lähes puolet asukkaista puhuu muuta kieltä kuin Suomea! Joissa työttömyysprosenttia kasvattavat muualta maailmasta muuttaneet!

Mielenterveyspotilaat eivät ole terroristeja. Huumekauppiaista on enemmän harmia.

Ulkomaalaisten tekemät raiskaukset lisääntyivät ja suomalaisten tekemät vähenivät! Mutta siitähän ei saa puhua, koska kaikki mikä tulee ulkomailta, on suojeluksessa!

On se vaan "kova poika" tuo Juha Sipilä (kesk.). Suomen asiat ovat nyt paremmalla tolalla, kuin vuosikausiin. Kiitos kuuluu tietenkin koko hallitukselle!

Sapokan loistojen nimiksi olisi merenkulun perinteiden mukaisesti sopineet vaikkapa Riitta ja Roosa.

Suuret kiitokset Haminan teinisirkuslaisille upeasta Halloween-esityksestä. On vaan todella sääli ja häpeällistäkin, ettei kaupunki tarjoa parempia tiloja näin hienoon harrastukseen!

Nyt olisi kaupunginjohtajalla näytön paikka, viheltää peli poikki Kantasataman-projektissa. Ei rakennuslupaa, vuokrat maksatta, ei mitään tehty, älytetty vaan kaupungin päättäjiä. – Kymiläinen

Vähättelemättä elokuvateatterin merkitystä Kotkalle, voi jokainen myös miettiä, miltä tuntuu omistaa asunto, koti, jonka arvoa saatetaan laskea rakentamalla asumismukavuuteen vaikuttavia rakennelmia. Siinä on vuosikymmenten rahat kiinni siinä kodissa.

Olisikohan elokuvateatterin vastustajille sopinut paremmin oopperan tulo kotinsa kylkeen?

Amerikkalainen lujuuslaskenta-systeemi ei ehkä ole niin iso ongelma kun venäläisen työn laatu. Sitä paitsi itseäni epäilyttää suomalainen lujuusmittaus, kun rakennusten katot romahtelevat yhtenään.

Vai nostalgiakomediaa Neuvostoliitosta ja votkaturismista? Miksei naurunäytelmä holokaustista ja huumeriippuvuudesta? Neuvostoliitto oli diktatuuria keskitysleirejä ja teloituksia, eikä suomalainen päihdekulttuuri paljon naurata.

Hurukselan tiellä ja siitä Lautakaton kapealle osuudelle kääntyvät ohittelevat jalankulkijan tai pyöräilijän liian läheltä. Vaaratilanteita jatkuvasti ja ne kännykkään puhuvat kuskit välinpitämättömiä toisten hengestä. Vaara vaanii siellä.

Minkä ikäiseltä lapselta sopii odottaa, että hän kutsuu tai hakee isänsä isänpäivän viettoon luokseen? Milloin holhoussuhde vaihtuu?

Omalle alaikäiselle lapselleni "valikoituu" harjoituksissa aina se hyvä pelaaja treenikaveriksi. Saavutan näin joukkueelle suotuisaa kehitystä ja tuon kaikkia lähemmäs tätä hienoa lajia. – Coach

Eniten veroa maksaneet yritykset Kotkaan...Missä Lidl ja muutamat apteekit?

Haminan viranhaltijat ja osa päättäjistä ovat eläkeväkeä. Väistykää ihmeessä, vahinkonne velka lisääntyy, kuka maksaa! – Vink

Onko verkkokalastus Langinkoskessa sallittu? Mihin menevät koskesta nostetut kalat? – Siian tulevaisuudesta huolestunut

Uusimmat uutiset