Tekstarit: Uusien bussiaikataulujen pitää tulla ajoissa jakoon, varsinkin palvelulinjojen, jos niissä on muutoksia

Ulkomailta Suomeen tuotettujen kasvisten, vihannesten ja hedelmien hiilijalanjälki on moninkertainen Suomessa tuotettuun lihaan verrattuna.

Toivomus Kotkan puisto-osastolle: Laittakaa penkki Isoonpuistoon siten, että istuja näkee samalla silmäyksellä sekä Tyyny-veistoksen että ortodoksikirkon.

Uusien bussiaikataulujen pitää tulla ajoissa jakoon, varsinkin palvelulinjojen, jos niissä on muutoksia. Vanhat ihmiset ei kaikki osaa käyttää nettiä. – Leena

Ihminen tuottaa hengittäessään hiilidioksidia ilmakehään. Kiinalaiset tuottavat sitä hengityksellään parisataamiljoonaa kertaa enemmän kuin suomalaiset! Päästökauppaneuvotteluihin heti?

Toni Kuuselan esitys superliigassa kuvasi hyvin Suomen keihästasoa niin miehissä kuin naisissa. Turha lähettää ketään Dohaan!

Kaikkea sitä torikahvilassa kuulee. Sanovat, että Putin tulee Suomeen sotilashelikopterilla Suursaaresta, käy Kotkan kantasataman tapahtumakeskuksessa ja jatkaa sitten Kultarantaan. Taitaa olla trollaatia.

Vapaa-ajattelijoiden 1700-luvun nimi tulisi harhaanjohtavana päivittää. Toiminta ei tähtää vapaamielisyyteen. Vapaa-ajattelijoiden Liiton toimialueet ovat: Ateismi, vapaa-ajattelu ja uskonnottomuus. Toiminta hipoo uskonnonvapauslain rajoja.

Kun siirtyy Italian 5. korkeimmalle sarjatasolle Suomen 2. korkeimmalta, niin siirtyykö kovatasoisempaan sarjaan? – Jalkapallo

Sähköautoihin tarvittavien isojen akkujen valmistus tuhoaa valtavasti pohjavesivarantoja.

Suomessa 600 000 kissaa ja 700 000 koiraa lemmikkinä. Molemmat periytyvät lihaa syövistä petoeläimistä. Lemmikeille lihapohjaisia ruokia. Tietysti.

Kyllä työllisyys lisääntyy ja samoin valtion velka, jos yhteiskunta maksaa työnantajalle työntekijän palkan. Takuueläke on luotu ihmisille, jotka eivät ole itse maksaneet osaa eläkkeistään, kuten yrittäjät ja maatalouden harjoittajat. Vapaaehtoisuus tässä asiassa ei toimi.

Seurakuntakeskusta vastapäätä oleva puiston puoleinen kadun reuna ei taida olla kenenkään maata. Syksyllä jäivät lehdet lumen alle, eikä vieläkään ole siivottu pois. Ja siinä seisoo tyyliin sopiva autokin ikiparkissa. Käykää katsomassa, miltä näyttää tekemätön työ.

Pitääkö paikkansa, että Haminan "Munchausen" aikoo periä haminalaisilta ylimääräisen "tankoveron"? Kun sitä maailmankuulun "vetovoimatangon" lennonestovaloa ei muuten saada muutettua lailliseksi? Kuka maksaa, kun vahinko käy?– Veronmaksajat!

Tukholmassa Kuninkaanlinnan katolla aurinkopaneeleita. Kumpihan historiallisesti arvokkaampi rakennus, linna vai Kotkan konserttitalo? – Ihmettelevä