Tekstarit: Hyvä vaan, jos kaakon kaksikko hajoaa ja palaa ennalleen

Aktiivimallin floppi keskiviikkona ykkösaihe kaikissa sähköisissä viestimissä, mutta KySa ei maininnut mitään torstaina. Mutta olihan juttu Sillanpään huumeista. Onko viihteellisyys etusijalla jopa "luotettavassa" lehdessä?

Joko Haminassa on selvitetty, kuka tyri hälytykset satamassa tapahtuneen vaarallisen myrkkypilven vuoksi? Ei kai kyseinen henkilö enää jatka samassa työssä?

Talousboikotti oli väärä reaktio Krimin miehitykseen 2014. Olisi pitänyt perua Putinin kutsu Normandian maihinnousun 70-vuotisjuhliin, F1-kilpailut ja jalkapallon MM-turnaus.

Hyvä vaan, jos kaakon kaksikko hajoaa ja palaa ennalleen! Ainakin terveystoimi on jotenkin sekaisin. Ei toimi niinkuin ennen.

Suomi liittyi EU:n Venäjän lynkkauskampanjaa. EU:n kenttäoikeus tuomitsi Venäjän joukkotuhoaseen käytöstä Englannissa. Todistaa ei tarvitse,koska Venäjä ja Putin ovat nykyään syyllisiä kaikkeen jo lähtökohtaisesti, kuten oli Irakin Saddam Hussein, vai oliko sittenkään?

Me too -kampanjan voisi jo lopettaa. Teatterikorkean sisäänpääsyyn ikärajan nosto. Aikuiset naiset ymmärtävät ohjauksen tarkoituksen

Nyt menee jo ilkivallaksi ja kotirauhan rikkomiseksi tuo öinen olemattomien lumien auraus. Kotkan Terveysasema sulkeutuu kello 18, eikä Haukkavuoren P-paikalla ole autoja sen jälkeen. Miksi kyseisten alueiden auraus ja lumettomien asfalttien rullalle auraus tapahtuu aina puolen yön aikaan. – ksi monien puolesta