Tekstarit: Selittelyn MM-kisoissa Suomi olisi ykkönen, ja joka lajissa! – Arska

Hoivakodeissa ei ehditä viedä mummoja ja pappoja ulos, niin pyydetään että kerran viikossa maahanmuuttajat tulevat apuun ja kaikille kevätaurinko paistaa!

Miten voi olla varusmiesten terveyshuolto noin huonoa nykyään? Keuhkokuumepotilaat muiden seassa kasarmilla. - Huolestunut isä

Kannattaa samalla lopettaa Pyhällön kyläkoulukin, niin saadaan Haminan väkiluku varmasti laskemaan.

Selittelyn MM-kisoissa Suomi olisi ykkönen, ja joka lajissa! – Arska

Sijaiset voi vakinaistaa, etteivät lomat tule taas yllättäen. Kymmenen työntekijää on lomalla noin 300 päivää, sairaslomilla 600 päivää, jos kaikki pitävät ne "pakolliset", ennen kuin palkka alenee. Laskekaa montako vakinaistetaan.

Sepelvaltimotukos ja pallolaajennus vaativat useiden kuukausien hoidon sekä kuntoutuksen. Ei saa luoda harhaanjohtavia käsityksiä. Henkinen rasitus on verrattavissa fyysiseen rasitukseen.

Hinaaja on turvallisesti hinauksessa. Aluksen miehistöllä ei ole mitään hätää. Kukaan ei ole loukkaantunut. Silti Kuusisessa odottaa seitsemän ambulanssia. Eiköhän varotoimet olleet vähän ylimitoitettuja?

Palkatkaa nyt ihmeessä muutama "tähtitoimittaja" lakiasiantuntijoiksi sinne eduskuntaan. Saataisi ehkä tuo sotekin valmiiksi, kun (näsä)viisaus olisi messissä?

Halla-aholaiset jaksavat vinguttaa maahanmuuttolevyään, mutta ilman maahanmuuttoa Suomesta loppuu pian osaaminen, työvoima ja veronmaksajat. Suomalaisista ei ole yksin näitä vajeita paikkaamaan.

Merten jättiläinen merihädässä. Kuutta miestä vastassa seitsemän ambulanssia. Pojat lähti Kuusiseen lohisopalle.

Ei apteekin käsikauppatuotteista ole mitään hyötyä ja mietin, kuinka moni meistä tuhlaa niihin rahojaan aivan turhaan, kokeilemalla uutta ja taas uutta, jos vaikka toimisi? Ei toimi! – Entinen syyläsormi