Tekstarit: Miten ihmeessä vanha vesivahinko ja elokuvateatterin rakentaminen liittyvät toisiinsa? Pelkkää kiusantekoa

Julkisen sektorin palkolliset kyllä muistavat vaaleissa Sipilän hallituksen ahkeroinnin kikyn pihtisynnytyksessä. Vielä 2019 teiltä leikataan.

Toistuvaa logiikkaa noudattaen: Kun hallitus ei saa sotea läpi, onhan meillä paljon maahanmuuttajia, pannaan ne sitten töihin! – Ajatteletko itse?

Todennäköisyys tulla itse onnelliseksi, kun ympärillä on onnellisia ihmisiä, on suurempi! Ympäröikää itsenne onnellisilla!

Haminassa sairaat varusmiehet samoissa tuvissa terveiden kanssa. Missä järki? - Huolestunut äiti

Erittäin opettavainen juttu tulipalosta, joka sai alkunsa laturista! Meilläkin laturit kiinni seinässä koko ajan vailla valvontaa! Kaiken lisäksi perheessämme asuu palomies!

Onko syytä olla huolissaan kotkalaisten päättäjien vatkaamisesta ja vatuloinnista? Xamkin uusi kampus on varmasti pystyssä ennätysajassa vaikka Mikkelissä. Metsolassa ja Pookinmäellä rakennukset homehtuvat siinä ajassa. Selvä vihje jo nettiversiossa.

Osakkeessani tehtiin lattian muovimattojen vaihto. Tuli paha haju. Nyt on kulunut 4 kuukautta ja hajua on edelleen. Urakoitsija ei vastaa. Terveystarkastaja selittelee tehdyt virheet ja asiantuntijoiden lauseet olemattomiksi.

Pakolainen, joka on uhka kansalliselle turvallisuudelle, on suojeluasemassa eikä terroriteko ole este suojeluaseman epäämiseen!

Sivistysvaltion vaalikampanja ei kaipaa enää toista poliittista uhria! Nainen on myös pätevä pääministeri! On jo nyt saanut kehuja nasevista kannanotoistaan!

Mikä osaaminen Suomesta loppuu ilman maahanmuuttajia? Kyllä suomalainenkin osaa Kelan ja sossun jonossa seistä. Ei vaadi kummoista osaamista.

Sote- ja hallintouudistusta on yritetty 15 vuotta, eikä valmista taida tulla nytkään. Pitäisikö meidän vaihtaa demokratia johonkin päätöskykyisempään valtiomuotoon?

Ulkomaalaisen oleskelua Suomen sosiaaliturvan sylissä ihannoidaan ja kantasuomalaisen oleskelua syyllistetään! Kritiikki kitketään vihapuheena!

Katsokaa, mitä lapsenne tekevät netissä, siellä kaupataan huumeita ja tehdään ehdotuksia ja tapaamisia!

Suomalaiset vanhat elokuvat televisiosta päivän kohokohta tässä monikulttuuriyhteiskunnassa, jossa suomalainen tuntee asuvansa ulkomailla!

Ei ihme että, huumeidenkäyttö lisääntyy, huumeet saa netistä tilattuna! Siitä alamäki sitten alkaa! Riippuvuus ja apatia!

Nuuskan käyttö on terveydelle haitallista, suussa muhii syöpävaara! Kaikki huumeet terveydelle pahaksi! Puhumatta rahanmenosta! Järjenkäyttö sallittua!

Terroristijärjestö Isisiin Suomesta lähteneille vapaaehtoistaistelijoille maksetaan yhä täysiä Kelan tukia, kertoo Suomen Kuvalehti, näin Suomessa!

Kyllähän valtio saa terrorismia rahoittaa, kunhan vaan ei missään nimessä rahoja käytettäisi vanhustenhuoltoon! Hyvä Suomi! Terrorismin rahoittaja!

Onneksi sain maani ja huvilani myytyä Munapirtistä. Kesä, loma ja mökkielämä eivät sovi yhteen lentomelun kanssa. Kunta on valintansa tehnyt enkä kuulu siihen. Vien veroni muualle!

Miten ihmeessä vanha vesivahinko ja elokuvateatterin rakentaminen liittyvät toisiinsa? Pelkkää kiusantekoa.

Tammikuun eräänä viikonloppuna Helsingin poliisin mukaan 47 itsemurhaan liittyvää tehtävää!

Moottoritien pohjoisenpuoleinen pyörätie paikoin todella liukas. Pälvipaikoissa hiekkaa on, mutta urattu jää ilman hiekkaa on petollista.

Eikö nyt olisi Kotkan päättäjien vihdoin syytä katsoa peiliin, miksi Kotkaa ei koeta yrittäjämyönteisenä paikkakuntana. Mikään asia ei etene poliitikkojen sekoilujen ansiosta.

Päättäjät, älkää nyt pilatko jotain poikkeuksellista. Demaritko haluaa sammuttaa valot? Kantasataman tulevaisuus

Kuinka on mahdollista että suomalaiset lähtivät vapaaehtoisesti natsi-Saksan SS-joukkoihin ja osallistuivat viattomien ja puolustuskyvyttömien vanhusten, naisten ja lasten massamurhaamiseen?

Kreikkaan meni miljardit, Urpilainen lupasi erityistakuut. Milloin saadaan takaisin? Niillä rahoilla saisi vanhuspalvelut kuntoon.

Sote ja valinnanvapaus. Jos toteutuu, niin mitenkä se mahtaa toimia. Julkisen puolen hinnat nostetaan yksityisen tasolle ja sitten saa jokainen vapaasti valita minne menee?

Rantakadun ja Kaurankadun risteyksessä junaradan alittavaa pyörätietä käyttävät mm. mopoautoilijat ja mönkijäkuskit. Vaarallinen paikka! – Läheltä piti