Tekstarit: Säästäkää, suojelkaa hyvät ihmiset Itämertamme ja käyttäkää kaupungin kuivapesupaikkoja!

Eikö Haminan uimahallin takaosan parkkialuetta saisi vain uimahallin henkilökunnan ja asiakkaiden käyttöön. Parkkipaikat täyttyvät hyvin usein autoista, joiden matkustajat suuntaavat muualle kuin uimahalliin. Vain uimahallin asiakkaille kyltti käyttöön ja 2-3 tunnin aikaraja!

Käykö "vihervasemmisto" edelleenkin vaalitaistoa? Ministerin ei sovi laukoa omiaan, vaan on noudatettava yhteisesti sovittua hallitusohjelmaa.

Mattojen pesu laiturilla kuulemma niin kivaa. Säästäkää, suojelkaa hyvät ihmiset Itämertamme ja käyttäkää kaupungin kuivapesupaikkoja!

Uutisoitiin, että hoitajaksi koulutettuja kadonnut alalta. Ei ihmetytä ollenkaan, sillä niin soveltumattomat "valmistuivat" vuosia ansioitta!

Keskiaikailveilyyn tuhlatut eurot olisi pitänyt sijoittaa lipputankoon.

Mansikan ym. hintaan parhaiten vaikuttaa ohi kävelevä kuluttaja. Hinnat pysyvät muuttumattomina kun kauppa käy.

Onkohan maapallolle jotain hyötyä ihmisen olemassaolosta?

Turha marista julkisen liikenteen Kotka—Helsinki -vuorojen vähyyttä. Nyt nautitaan sitä herkkua mitä (epä)Onnibus toi tullessaan ja sai aikaan. Nyt on ne ns. ilmaiset lounaat syöty ja laskun maksun aika.

Kyllä rahaa on. On vain arvostuskysymys, laitetaanko raha koulutukseen, vanhusten ja terveydenhoitoon vai kukkaistutuksiin, jää- sekä urheiluhalleihin, harrastuksiin, lentokoneisiin ja yhteiskunnan kerman etuisuuksiin sekä juhlintaan ym. toisarvoiseen. Urheiluseurat esim. itse rahoittamaan toimintansa.