Tekstarit: Nyt lumen tullen pitäisi saada hiihtoladut Mansikkalahteen

Milloin kotihoidon hoitajat ja asiakkaat rokotetaan? Paljon huonokuntoisia ja sairaita ihmisiä kotihoidossa. Onko tosiaan tärkeämpää rokottaa kaikki hoivakotien työntekijät ensin? Myös ne jotka huoltaa apuvälineitä, eikä juuri hoida ihmisiä. – Ihmettelevä sijainen

Kommentoin 12. tammikuuta olevaa toista tekstaria. Asiani: On erittäin hyvä, että verovaroja käytetään katuvalaisimiin, yöllä liikkujat näkevät ja tuntevat Kotkan eri tavalla yöllä kuin päivänä. Nyt lumen tullen pitäisi saada hiihtoladut Mansikkalahteen. – Samuli Söder

Iloinen auraaja! Vieläkö asuntokaduilla itkette kun porteille tulee lunta ja näyttelette käsimerkkejä. Toivottavasti ootte autoilla jumissa.

Rajat auki vaan niin kaikki halukkaat pääsee pois täältä idioottilaaksosta jos ei noudateta ohjeistusta ollenkaan. Viro avasi rajansa suomalaisille vodkaturisteille aiemmin, nyt maksavat kovaa hintaa. Tartunnat pomppasivat pilviin. Suomalaiset maailman tyhmin kansa. – Oma napa kaikkein tärkein

Kansalaisena tulkitsen poliittisista päättäjistä koostuvan perustuslakivaliokunnan Pekka Haaviston tapauksessa antavan ministereille luvan toimia vastoin Suomen lakia.

Koronan torjuntaa tehostetaan. Huomio nyt lentokentille ja satamiin. Uutisoinnissa ei itärajaa mainita lainkaan, miksi?

Mielenosoitukset presidentin vaalitulosta vastaan, hallintorakennusten valtaukset ja mellakkapoliisien maalittaminen ovat olleet hyväksyttyjä ja jopa EU:n rahoituksella tuettuja (100+50 me) Kiovassa, Minskissä ja Caracasissa, jonne on jopa nimitetty oma presidentti ilman vaaleja. Medianlukutaito on sitä, että valtavirran uutisoimia "totuuksia" testaa analysoimalla niitä niin että päteekö ylhäältä annettu asenne kaikkiin maihin vai onko se valikoiva.

A-studiossa Antti Häkkänen (kok) totesi, että koronavirusta pääsi viime keväänä Suomeen ja siihen hallitus reagoi liian hitaasti. Onneksi hallitusta ei johtanut kokoomus, jonka puheenjohtaja Petteri Orpo ohjeisti hallitusta vaatimalla keväällä: "Rajat auki ja ihmiset töihin". Henki on halpaa kun rahasta on kysymys.

Nimim. Kapa kyseli, että millaista oli elämä Kotkassa 30-luvulla. Kysyin isältäni. Elämä oli ihan hyvää, lapset olivat koulussa ja aikuiset töissä. Kukaan ei olisi edes kehdannut lorvailla kaupungilla kuten tänä päivänä.

Luetuimmat