Tekstarit: Ajo-aika Koksiin ei ole mittari, vaan Haminan seudun palveluiden toimivuus

Vanhemmissa, yli 40-vuotiaissa omakotitaloissa on maahan kaivettuja, käytössä olevia öljysäiliöitä. Niille on saatava pakkotarkastus, kun omistajat eivät tee ja eivät edes välitä. Tosi iso ympäristöriski, kun täynnä oleva säiliö alkaa vuotaa tms. Aikapommi, jonka omistaja korvaa!

Mikä on Haminan kanta sote-asioissa? Kiirepäivystys ym. palvelut? Kenen asialla olittekaan? Nyt ei ole sooloilulle sijaa.

Haminan kello 22:en jatkuvan kiirevastanoton jatkumisen säilymisen spekuloinnin voi lopettaa"heti kättelyssä"! Ajo-aika Koksiin ei ole mittari, vaan Haminan seudun palveluiden toimivuus. Koksin päivystys on jo nyt kaoottisessa tilassa.

Lukkarinkadulla Hovilassa on 40 km/h nopeusrajoitus. Koskee myös moottoripyöriä, mopoja, mönkijöitä jne. – Kapeahko katu

En ymmärrä, miksi poliitikot ovat yritysten hallituksissa. Eikö kansanedustajan kuuluisi ajaa kansan eikä yrityksen lobbausta.

Kyllä Kymsoten tähän astinen toiminta on jo näyttänyt, että se ei ole lainkaan asiakaslähtöistä. Vuosien kehityksen tuotokset ajetaan alas. Haminalaisten tilanne on siitä yksi ikävä esimerkki. On todella menty vuosikymmeniä taaksepäin ylhäältä määrättyyn systeemiin.

Verkkaisin mainingein hulmahtelee iso Suomen lippu Haminassa. Se on juhlavan komea.

Eivät Kymsoten palvelut muutu moderniin organisaatioon istuviksi niin kauan, kun vanhan mallin päättäjät istuvat viroissaan tekemässä päätöksiä. Jos eivät vuosikymmeniin ole saaneet uudistettua palveluita toimimaan asiakaslähtöisiksi, niin miksi nytkään ymmärtäisivät?

On tärkeää, että joku neuvoo Juho Eerolaa (ps.), mitä hänen tulee varapuhemiehenä tehdä. Avustajalla tosin ei ole vähäisintäkään poliittista kokemusta, joten kyse on palkintovirasta bändikaverille.

"Veneitä on esillä noin 150 kappaletta". Kiinnostuneita veneihmisiä varmasti yli tuhat kappaletta.

Maatiaisruista? Mitähän urbanisoitunutta ruista toiset mahtavat viljellä? Vai onko kaikki muu tuontitavaraa? Varmuusvarastot?

Hieno Oolannin puisto tekeillä Haminaan. Ihmettelin, mitkä rehevät puskat istutettu. No kas, eikös vain lupiinia.