Tekstarit: Maallikon silmin Hallan piippu oli täysin kunnossa. Kenen tiellä kaupungin teollisen ajan muistomerkki saattoi olla?

Epätoivoinen omainen voi olla yhteydessä osastonhoitajaan ja antamalla tuntomerkit ko. hoitajasta. Asia etenee ainakin puhuttelulla, joka toivottavasti muuttaa käytöstä. – Hoitaja

Korpit syöneet jo liito-oravat. Pitäisikö kaikki vahingoittuneet linnut ja pieneläimet taajamissa jättää korpeille? – Eläinrakas

Lehden valokuvassa ainakin maallikon silmin Hallan piippu oli täysin kunnossa. Kenen tiellä kaupungin teollisen ajan muistomerkki saattoi olla? Ketä mahtoi varjostaa? Järkyttävää!

Mukava oli herätä maanantaina 27.5 uuteen aamuun. KySa kolahti aamulla aikaisin. Sitä lukiessa, valtakunnassa kaikki hyvin! Aamu tv:ssä kaikki hehkuvissa väreissä! Tutkimusjohtaja J. Aunesluoman haastattelu kaikessa komeudessaan oikein hurmaava namupala!

Kyllä se vain niin on, että joukkuevoimistelussa 0.650 pistettä on paljon. Hieman realismia valmentajan kommentteihin, kiitos.

Kotkan kaupungin sietää hävetä! Se ainut korisjoukkue, joka menestyy, palkitaan vaivaisella 5 000 eurolla! Paljonko huonommin menestyvä KTP nielee kaupungin varoja?

Katariinan meripuiston ankkuriniemessä voisi palaa "ikuinen tuli" mereen haudattujen muistolle. Lyhdyt ja muut kynttilät voisi jokainen sytyttää kotonaan, jos kokee, että "ikuinen tuli" ei riitä.

Miten voi olla niin vaikeaa nitoa Kymen Sanomat sekä ylä- että alareunasta?

Katariinan Ankkuriluodolle saa tuoda muistolyhdyn tai -kynttilän. Jos omainen ei hae lyhtyä pois, kaupungin puistotoimi hoitaa sen. Tuhkaa ei kaadeta, se sirotellaan.