Tekstarit: Onko aurauksen luokitusta pudotettu?

Kuka nyt salailee asioita? Eikö vielä ole keksitty haminalaista selitystä "romurauta-tanko" töppäilyn tueksi? Ei, kun prenikoita rinnuksiin perässä hiihtelijöille.

Kantasatamaan suunniteltuun tapahtumakeskukseen aiotaan ympätä myös koripallokenttä kolmen miljoonan euron lisämäärärahalla. Sitä vartenko kaupungilla on kehitysjohtaja, että pallonpompotteluseuran edut tulevat huomioiduksi?

Onneksi tuli vesisade, kun näköjään kaupungin auraus keskustassa ei onnistu. Auton pohja raapi Satamakadulla ja Keskuskadulla Pasaatin kohdilla. Onko aurauksen luokitusta pudotettu?

Danske Bank, laittakaa se lippu Pasaatin tankoon takaisin, siitä oli hienoa katsoa tuulen suunta. – Eläkemummi ja asiakkaanne

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet