Tekstarit: Kotkassa käyvän ison risteilijän ainoa tuotto koostuu satama ja huolintamaksuista

Milleniaalit, tuo surkein ja haitallisin sukupolvi ikinä. Heillä on pelkkiä oikeuksia ilman mitään velvotteita. He saavat häiriköidä, huudella ja haistatella, ja vanhemmat paijaavat päätä.

Kotkassa käyvän ison risteilijän ainoa tuotto koostuu satama ja huolintamaksuista. Muuten menee pakkaselle eikä homma tuota edes kiertoajelujen kuluja. Pietarin jälkeen Kotka näyttäytyy kuin tulisi Disneylandista marketin leikkipaikalle. Valtaosa matkustajista ei tule edes ulos paatista. Naurettavaa puhua mistään 80e/matkustaja. Tyypillistä Cursor propagandaa.

Tyhjät tynnyrit kolisi KTP-MYPA pelissä tietenkin kalja-lavan suunnalla. Porttikielto pöntöille. Oksettaa.

Selkeä esimerkki haittamaahanmuutosta on hirvikärpäset valkoposkihanhet ja merimetsot. Kaikki nämä vieraslajit tekevät kantasuomalaisten elämän hankalaksi. Pilaavat rannat pellot ja saaret sekä lasten leikkipaikat ja vievät kalastajilta elinkeinon.

Työllistämisen aktiivimallia ollaan palauttamassa passiivimalliksi. Sen seuraukset näkyvät mm. siinä, että jopa marjanpoimijat tulevat kaukomailta. Passiivimalli pikatarttuu maahanmuuttajiin, jotka voisivat näin ansaita ja samalla kotoutua.