Tekstarit: Järkyttävän rumia ruosteisia roska-astioita Kotkan torilla

Ihmisiä on erilaisia, mutta miksi tätä poikkeavuutta pitää marssien ym. mainostaa? Ei valtaväestöä kiinnosta kenenkään sänkytouhut. Koko touhu on turhaa ja lapsellista. Ei viisi miljoonaa suomalaista marssi vain sen takia, että on hetero.

Yritetäänkö Valtteri Bottaksen ajosuorituksia heikentää latistamalla häntä henkisesti Lewisin Hamiltonin hyväksi? Kuskin, joka on tallinsa, muotimaailman ja kenties monen ison rahankerääjän toiveuni. Valtteri Bottaksen kantti kyllä kestää.

Kuka on tehnyt suurlipun lujuuslaskennan? Siitä ei ole minkäänlaisia mittauksia tiedossa.

Aulis Soukka menivätkö "puurot ja vellit" sekaisin? Kirjoitit leskeneläkkeistä. Eri asia kuin työttömyys tai Kelan eläke. Lupasiko Antti Rinne korotusta myös leskeneläkkeisiin?

Matti Piiparilta hyvä kirjoitus Sapokan Merimiehen venepaikoista. Paikat ovat usein tyhjillään. Kyllä on pelletouhua.

Jättilipussa jo reikä, ja uutta rättiä salkoon. Kuinka paljon tuohon järjettömyyteen vielä poltetaan rahaa? Täysin vastuutonta.

Miehikkälän kunta voisi ottaa työkseen leikata koirapuiston villiintyneeksi päässeen "heinäpellon". Edes kerran kesässä. – Borrelioosi

Järkyttävän rumia ruosteisia roska-astioita Kotkan torilla, joissakin kasvaa joitakin kasvejakin. Tunnelma kuin jossakin itäblokin hylätyssä kaivoskaupungissa.