Tekstarit: Kevytauto olisi hyvä vaihtoehto vain niille nuorille, jotka osaavat kunnioittaa lakeja

Kriittinen jopa kärkäs arvostelu ja asian käsittely tulkitaan herkästi vihapuheeksi. Sitä se ei ole, vaan sananvapautta. Uhkailu on vihapuhetta. Siinä ero.

Jos Kotkan kaupunki taitamattoman taloudenpidon seurauksena nostaa taas asumiskuluja korottamalla kiinteistöveroja ja muita maksuja, muuttaa kunnasta pois useampikin perhe.

Kuka sanoisi ääneen sen oikean syyn aurinkopaneeli-jutussa?

Saksalainen DHL:llä ja ruotsalaistanskalainen Postnordilla on parempi palvelu kuin kiskuri-Suomen Postilla. Voi valita ajan, koska paketti tuodaan ja kaikki pelaa todella jämptisti.

Turvaton pahviauto? Onko keuliminen, eli yhdellä pyörällä ajo turvallista mopopojille? Kevytauto olisi hyvä vaihtoehto vain niille nuorille, jotka osaavat kunnioittaa lakeja ja muutenkin käyttäytyä asiallisesti.

Vladimir Putinia ei edes kutsuttu toisen maailmansodan muistotilaisuuteen vaikka neuvostoliittolaisia kuoli 25 miljoonaa eli puolet kaikista sodan uhreista torjuessaan ja kukistaessaan Natsi-Saksan. Tämä viestii paljon EU:n ja Puolan perimmäisestä asenteesta.

Lähi-Idän maarajat veti Englanti ja Ranska vuonna1916 mielivaltaisesti omien intressiensä mukaan. Tästä röyhkeydestä kärsimme me kaikki terrorismina ja pakolaisuutena.

Nykyisin sydäninfarktipotilas saa nopean pallolaajennuksen! Vuonna -80 ukko sai tehtaalla infarktin, pomo kyyti kotia, sieltä mäelle, jossa makasi valvontaosastolla monta vuorokautta. Välilä kuvattiin, paljoko sydänlihasta tuhoutuu. Kuoleeko, ei kuollut!

Ostajia olisi ollut Kyminlinnalle, Ankkurille, Kaupunginsairaalalle, Tiutisen sillalle, ja puretuille rakennuksille. Ei sallita, koska joku voisi onnistua ja saada siitä vaikutusvaltaa, jota päättäjät pelkäävät. – Riskisijoittaja