Tekstarit: En kaipaa tietoa, kuka veropakolaisista on melkein saanut syöttöpisteen

Kymenlaaksosta tulee vahva julkisen sektorin terveydenhuoltoa tuottava maakunta! Tulee sote tai ei! Carea, Terveystalo ja Attendo muodostavat vahvan kokonaisuuden, kun Koks, Ratamo ja lähipalvelut valmistuvat! Sitä ei mikään mahti horjuta!

Soitin terveyskeskukseen kello 8.15. Sieltä soitettiin takaisin ja sain ajan hoitajalle kello 10.30. Kun ei lääkäriaikoja siellä ollut, sain palvelusetelin ja ajan Terveystaloon kello 12:ksi. Hyvää palvelua! – Tyytyväinen

Kyllä kotkalaisten kannattaa olla ylpeä Sapokan vesipuistosta.Se on kyllä niin upea paikka. – Ylpeä kotkalainen

Vasta eläköityneenä ihmettelen ryhmämme aliarvioimista, syyttelyä ja jopa halveksuntaa. Maksamme mekin veroa, ja meitä on paljon äänestämässä.

Näyttäkää Veikkojen lentopalloa. En kaipaa tietoa, kuka veropakolaisista on melkein saanut syöttöpisteen tai istunut seinän koristeena. Kotimainen kunniaan.

Kepu-Sipilä lupasi "panna Suomen kuntoon". Panikin myyntikuntoon ja myyntiin. Valtion avoimella maksupiikillä maustettu, tehokas terveydenhuolto siirretään kansainvälisille sijoittajille.

Epävarmuudella ei ole reaalipohjaa synnyttämättömyystalkoiden syyksi. Kyse on siitä, miten ylipehmokasvatuksen saaneet elämäntilanteensa kokevat. Suurten ikäluokkien syntyessä elettiin todella epävarmoja aikoja, mutta sotaikäpolven oli pakko rakentaa parempi tulevaisuus.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat