Tekstarit: Joulumyyjäisissä ei kannata maksaa pientä ostosta isolla rahalla

Mikä Kotkan valtuutettuja vaivaa, kun privaatisti aivan mukavalta ja järkevältä tuntuva henkilö astuu valtuustosaliin niin silloin vanha sanonta: "Joukossa tyhmyys tiivistyy" astuu voimaan. Eikö tuhlaukselle löydy rajaa!

Ruotsalaiset ja saksalaiset rotutohtorit tutkivat ja mittailivat suomalaisia jo reilu sata vuotta sitten, ja tulivat siihen lopputulokseen, että suomalaisten perimä vie Uralin taakse.

Kotkan kulttuurijohtajan valintafarssi kuvastaa parhaiten äänestäjien tasoa. Me hallintoalamaiset olemme vastuussa sekä hyvistä että huonoista luottamusmiespäättäjistä, koska olemme heidät tehtäviinsä äänestäneet. Meillä on juuri niin hyvät päättäjät kuin olemme ansainneet.

Joku heppu ehdotti tapahtumakeskukseen koripalloareenaa, ja Kotkan valtuutetut "joo joo, se pitää saada". Taas kerran säännöt muuttuivat pelin edetessä. Lisää hyviä ehdotuksia kaivataan, kaikki käy. Nyt tehdyt päätökset tietävät veroprosentin korotusta 20-luvun alkupuolella. Että silleen Kotka liihottelee... Ihan hävettää.

Joulumyyjäisissä ei kannata maksaa pientä ostosta isolla rahalla. Myyjillä ei ole vaihtorahaa loputtomiin. Ja automaatista saa kyllä kaksikymppisiäkin, kun osaa ottaa. – Tonttu

Harrastetaan Kotkassa kai muitakin lajeja kuin koripalloa? – Tapahtumakeskus

Ammattiliitot on valjastettu Antti Rinteen (sd.) vaalikampanjan "takuumieheksi". Miksi? Taisi se "hyvä pöhinäkin" olla vähän liioiteltua?

Mainonta on tosi saastuttaja. Myös Suomessa. Vähempikin määrä riittäisi, mutta postilaatikko on tiukoilla ja lisää vaan tulee. Kieltokaan ei auta.

En hyväksy aborttia muuta kuin juoppo- tai narkkarinaisille

Onkohan kenelläkään turvapaikkamyönteisillä maailmanparantajilla omia lapsia? Vielä verovaroista maksetaan elatus ja matkailut.

Köyhän Suomen elintason nosti 1945-1989 Neuvostoliiton kauppa, josta tuli 2/3 Suomen koko ulkomaankaupan voitoista. Ja vielä öljy, kaasu ja sähkö saatiin alihintaan. Tästä elintasokuilu.

Muutaman vuosikymmenen päästä Suomen länsirajalla muslimivaltio. Puola, Viro, Latvia, Liettua, Unkari, Itävalta, Bulgaria ja Slovakia jne, ei rasismia eikä pakolaisia.

Kiva avata Kymen Sanomat aamulla. Kotkassa ei enää kalakauppaa, käräjäoikeus menee Kouvolaan. Pohtikaa vaan koripallokenttiä. Pois täältä on päästävä.

Joku tällä palstalla häpesi olla suomalainen. Häpeääkö nyt turvapaikan saanut pakolainen? Ei pidä yleistää. Mutta tilanne on vakava.