Tekstarit: Olipa upea keksintö se vanhusten tanssit Tampsalla!

Se on tutkittu: osalla eläkeläisistä ei varaa edes lääkkeisiin tai lääkäriin. Keskusta ja Sipilä vauhkona, kun Rinne lupasi satasen pieneläkeläisille.

Kumpi johtaa Haminaa Kimmo Kiljunen vai Hannu Muhonen?

Opetushallitus on julkaissut peruskouluille oppikirjan islamin uskosta. Kirjassa kerrotaan, että Allah loi Suomen luonnon. Näin asiat selviävät.

Olipa upea keksintö se vanhusten tanssit Tampsalla! Se olisi ilahduttanut monia varmaan konserttinakin. Ilmoitus vaan olisi pitänyt olla monta påivaä aikaisemmin, kun posti ei toimi!

Petteri Orpo (kok.), Juha Sipilä (kesk.) ja Anne Berner (kesk.) lempipuuhissaan. Nyt on myynnissä valtion hyvin ja vakaasti tuottava Neste Oy. Ulkomaalaisille sijoittajille ja tukiryhmän raha rikkaille.

Eikö tälle tehtaan aiheuttamalle hajuhaitalle oikeasti pystytä tekemään mitään?

Tehdäänkö Katariinanpuiston nurmikolle jotain aitaa, kun sinne on sen rakenteilla olevan, luultavasti esiintymislavan, ympärille tullut keppirivit? – Tuulikki Kaasinen

Jos Haminaan halutaan yhdeksi houkutukseksi ja vetonaulaksi suurlippulippu terästankoineen, niin tehdään se sitten isosti, 100 metriä. – Veronmaksaja jatkossakin Haminassa

Hurja rekkaralli Hyväntuulentiellä. Äkkiä suunnittelemaan tietä Heinlahdesta suoraan Mussalon satamaan. Kallis mutta viisas ratkaisu.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat