Tekstarit: Monikohan seudun rakennusmies saa töitä Googlen laajennusprojektista

Tämän päivän korisliigassa on liioittelua sanoa, että pelataan Suomen mestaruudesta! Ne ajat ovat ikävä kyllä takanapäin! Tämän päivän korisliiga on pelkästään amerikkalaisten pelaajien temmellyskenttä ja samalla näyteikkuna kovempiin sarjoihin! – Toinen sivusta seuraaja

Loistava mielipide vastine Asko Kerviseltä turpeen kaivuun haitoista ihmisille. Vesistöjen ja ympäristön pilaaminen lopetettava, ja tuet, noin 178 miljoonaa euroa, poistettava.

Suomen lippu on tosi kaunis, ainakin suomalaiselle veronmaksajalle. Kotkan patsaat tulivat kalliimmaksi. Työttömiä ei lämmitä.

Olen 60-70 väliltä oleva äijä. Nauran vieläkin, miten ihmissuhteet ovat vaikeita. Moikataan jopa muutama sana ja taas ei mitään. – En harmiksi

Kotkassa hyvä ja toimiva uimaseura, joka maksaa ratavuoroistaan ja varaa harjoitteluun radat. Mutta nyt kuntouimarit ihmettelevät, kun heidänkin radoillaan harjoitellaan räpylät jaloissa ja laudat käsissä. Miksi näin?

Matkanjärjestäjä Thomas Cook on ajautunut konkurssiin. Luonto ja ilmasto kiittävät.

Loistavaa, että joku viranomainen tarttuu tähän pyhtääläiseen laittomaan kenttärakentamiseen.

Otsalamput eivät kuulu liikenteeseen. Jalankulkijalle heijastimet ja pyörässä ajovalo ohjaustankoon.

Ajelinpa katsastukseen Summaan kesällä. Osui juuri Googlen vuoronvaihto samaan aikaan. Harva vastaantuleva auto oli Suomen rekisterikilvillä. Se aluettamme työllistävä vaikutus...

Ainoa ilmastoteko, jolla on merkitystä, on jättää tekemättä lapsia. Yksikin uusi lapsi on liikaa, kun maailmassa on ollut jo pitkään liikaa ihmisiä.

Paljon puhutaan lihansyönnin vähentämisestä, mutta ketään ei tunnu kiinnostavan, että romua ammutaan avaruuteen ja moottoriurheilukeskuksia rakennetaan Kymenlaaksoon – vihreät hoi!

Esimerkiksi tupakointia rajoitetaan vahvasti, mikä on hyvä, mutta miljoona kertaa vahingollisempaa ja turhaa lentämistä ei edes veroteta!

Monikohan seudun rakennusmies saa töitä Googlen laajennusprojektista? Milloin on nuppivalon sytyttämistilaisuus?

EU ja vihreiden Maria Ohisalo aikovat edesauttaa ihmissalakuljetusta Välimerellä. Tarkoitus on perustaa jatkuva vastaanottomekanismi. Australia teki topin hukkumisille ja ihmiskaupalle Ei ketään maihin.

Eikö ole muuta uutisoitavaa, kun mediakin vouhkaa ilmastonmuutoksesta joka asian yhteydessä, päivästä toiseen. Jääkaudesta lähtien ilmasto on onneksemme lämmennyt. Nyt sillä politikoidaan ja haetaan suurempia kannatuslukuja. Asiallinen keskustelu on ok, mutta nyt menee överiksi tuo jatkuva vouhkaaminen.