Tekstarit: Kiitos kaikille ihanille naisille ja miehillekin, jotka ette käytä voimakkaita hajusteita

Jos kysyy naapurilta hommia vaikka talonmaalauksen apumieheksi 7 euroa tunnissa ja18 tuntia kolmessa kuukaudessa, riittääkö TE-keskukselle?  Onko suullinen sopimus vielä yhtä pätevä kuin ennen? Jos kaikki työnhaut on tehtävä netissä, on jälki rumaa.

Aseilla Suomen turvallisuuspolitiikkaa hoidetaan on YLE:n toimittajien  kysymysten viesti presidenttihaastatteluissa. Tämä sotapropaganda on niin vahvasti dominoiva, ettei rauhanpolitiikkaa uskalla Paavo Väyrystä lukuunottamatta edes muut esittää.

Venäläinen laiva pysäytettiin Haminan satamassa, koska siitä vuoti öljyä. Nyt suomalaisia laivoja pysäytetään Venäjän satamissa, koska venäläisestä laivasta vuoti öljyä Haminan satamassa. Kyse on kulttuurieroista.

Karhulan sairaala ei ole oikea sairaala vaan hoitolaitos, jossa pitkälti hoidetaan alkoholistit ja huumeongelmaiset eikä kukaan keskity henkilökunnan jaksamiseen. - Huolestunut

Mitä eläkeläiset valitatte! Nythän Laajakosken vastaanottokeskus lopetetaan ja itse väititte, että ne rahat ovat olleet teiltä pois. Eli nyt tulee teille rahaa läjäpäin. Vai eikö mikään riitä teille?

Miten on mahdollista, että kaupunginjohtajaksi sitoutumattomana hakenut kehitysjohtaja juontaa Pasaatissa kokoomuslaisen presidenttiehdokkaan vaalitilaisuuden. Ei liene kaupungin järjestämä tilaisuus? – MP

Kiitos kaikille ihanille naisille ja miehillekin, jotka ette käytä voimakkaita hajusteita. Teidän lähellänne on hyvä olla.

Sauli Niinistön olisi parempi saapua Kotkaan ilman tätä köyhän kurittajaa, työläisministeri Jari Lindströmiä (sin.).

Karhulan Osuuspankissa järkytyin ikäihmisten kamalasta käytöksestä. Rasistista ja syrjivää puhetta, pankkivirkailijoille huutamista ja haistattelua.

Haminan päättäjät onnistuivat ajamaan alas myös TE-keskuksen toiminnan kaupungissa, poliisin, verotoimiston ja Kelan tapaan.

Eläke pienenee, sen ostovoima vähenee, kaikki maksut ja kulut nousevat, eikä työeläkeläiset voi mitään! Paitsi lopultakin käyttää omaa järkeään jos vielä terveellisen ruuan ja lääkkeiden puutteessa toimii.

Miten Venäjällä käytettävä nastarengasmerkki liittyy verenkiertoon? – Vaari

Haminan torin rakennus kertoo, että nykyihminen ei ymmärrä arkkitehtuurin laajempaa merkitystä. Häpeäpilkku.