Tekstarit: Onko Kotka Hölmölän kylä?

Onko tolkkua, ettei pienille koululaisille ole rakennettu pyörätietä Tavastilan suoralle? Lapset joutuvat kulkemaan kapealla tiellä muun liikenteen seassa. Huolestunut

Ei kyllä muutama crossipyöräilijä tiedä liikennemerkkiä lapsia, sen verran vauhdilla ajetaan kouluaamuina ja iltapäivisin Uuden-Summan koulun ohi. Varokaa lapset

Ilmeisen vähissä ovat todelliset ongelmat, mikäli kaatopaikalle pyöräily on noin vaikeaa. Pyörällä rahdattavalle tavaralle löytyy osoitteita monesta suunnasta muualtakin.

Myrsky (sellaista ei ollut), mutta miten ihmeessä tuuli heikentää puita? Ilkka Luoma

Leirintäalueen hoitajako se Haminassa rakennusluvat hoitaa?

On sitä vettä Kymijoessa virrannut sen jälkeen, kun on Jumalniemen kiertoliittymien kyltit luvattu korjata. Ison tien yli tultaessa ei tarvitse tunkea oikealle kaistalle, kun vasentakin pääsee. Merkkien mukaan ei.

Mitähän merkkejä vihertäjien mukaan taivaalle laitetaan, että kakkahanhet löytää oikean pellon? Voisiko niille laittaa luodoille vessanpönttöjä?

Onko Kotka Hölmölän kylä? Lehti kertoi lauantaina jäteaseman puuttuvasta kevyen liikenteen väylästä. Hahhaa. Ja Koksin upouusi röntgen alimitoitettu jo alkuunsa. Hoitajiakin puuttuu. Eikö laitteet tuota parhaiten, kun toimivat kahdessa vuorossa?

Koksin uudet sädehoitotilat ja -laitteet riittämättömät jo alkuunsa. Virhe tilasuunnittelussakin. Miksi piti haalia Kouvolan ja lähialueiden asukkaat tänne hoitoon? Olisiko ratkaisu, että sieltä menevät Lappeenrantaan hoitoon, kun tiekin tänne vaarallinen ja siihen rahaa ei tullut. Ongelma vaan siirtyi hieman eteenpäin?

EK:n, vuorineuvosten ja kokoomuksen kytkös on onnettomuus Suomelle. Vakavaraiset, velattomat suuryritykset laittavat väkeä pois oikeista, tuottavista työpaikoista antaakseen paukkuja repivälle ja eriarvoistavalle oppositiopolitiikalle.

Uusimmat uutiset