Tekstarit: Nykyinen yhteiskunta kohtelee nuorisoa silkkihansikkain

Kauran nimissä myydään nykyisin ihan mitä vain. Kaurapuuro on oikeasti kauraa, mutta kaikessa muussa on syytä lukea tuoteseloste. Kaiken huippu ovat kauramunat! Eikä kaurajuoma maidolta maistu! Kauramalboro?

Suomi vastaan Ruotsin lipun alla urheileva "muukalaislegioona" päättyi Suomen tappioon. Suomen pitää käyttää kehitysapurahat urheilijoiden hankkimiseen Afrikasta, että pärjätään Ruotsille.

Eipä kannata käydä Venäjällä. Voi tulla yllätystuliaisina kuppa ja afrikkalainen sikarutto.

Pakettiauto ajelee suurilla nopeuksilla Eerikinpolkua, aamuin, päivin ja illoin, äänistä päätellen ehkä myös öisin. Lapset, vanhukset ja koirat pelkäävät. – Ukki

Nykyinen yhteiskunta kohtelee nuorisoa silkkihansikkain. Monien tukien ja etuuksien viidakkoon halutaan vielä lisätä vastikkeeton kansalaispalkka ja ilmainen ehkäisy. Tämä jo on tolkutonta vähien rahojen tuhlausta ja lisää uusavuttomuutta.

Metsäkylän seuratalo taidettu remontoida niin hienoksi, ettei sitä raaskita antaa kylän kakaroiden rikottavaksi. Liikenteenjakaja rulaa.

Päiväkävelyllä näen taivaalla suihkulentokoneiden ristiin rastiin jättämiä jälkiä. Kotona mietin, mikä on oma osuuteni ilmaston tuhoamisessa?

Poliiseillakin on nykyään lantiohousut, ryhdikkyys puuttuu. Ajatelkaapa, jos Mannerheimillä olisi ollut lantiohousut olisimme osa Venäjää. Naisen silmin

Mansikkalahden rannalla koiran ulkoiluttaja vapautti talutinta, jotta koira pääsi hyökkäämään sorsaparveen. Hovinsaarella koira emäntineen juoksi kohti hanhiparvea. Linnut mereen! Miksi?

Onko puhelinyhtiö unohtanut purkamansa metalli- ym. rojut Purolan tienvarsille? Lumiko peittää alleen?