Tekstarit: Sataman rekkojen määrä on kasvanut Mussalontiellä, eikö niiden vähentämiseksi voi tehdä mitään vai odotetaanko rysäystä?

Keskustan Katri Kulmunin eka lause: politiikkojen ei pidä puuttua työmarkkina-asioihin. Toinen lause: on lisättävä paikallista sopimista.

WADA tuomitsi kaikki venäläisurheilijat dopingin käyttäjiksi, jos eivät pysty kukin yksilöllisesti todistamaan itseään syytöksistä vapaaksi. Näin toimii länsimainen oikeuskäytäntö kun kyseessä on venäläiset ja Venäjä. Maa-Venäjän sulkeminen pois kisoista on sekin laiton WADA:n omien sääntöjen mukaankin.

Keskustan kokoomus-siipi Sipilän johdolla tekee kaikkensa, että Kulmuni ei pystyisi toimimaan Marinin hallituksessa, joka rehellisesti tunnustaa pitävänsä vähäosaisten ja pienipalkkaisten puolta eikä pelaa osakekeinottelijoiden ehdoilla.

Kiky, kiky ja kyykkyä kyykyn perään. Sen siitä saa kun lähtee tekemään töitä ilman palkkaa. Nyt EK pitää näitä talkootunteja työntekijän työaikaan kuuluvina, eikä luovu saavutetusta edustaan muuten kuin lakoilla. Jokohan tämä opettaisi tajuamaan, mikä on EK:n ja porvarihallitusten luotto. Ilman palkkaa tehty työ on laitonta ja ihmiskauppaa.

Australia pani stopin elintasopakolaisten maahanpääsylle. Hukkumiset merellä loppuivat. Nyt maa ilmoitti, ettei hae ISIS terroristeja eikä heidän perheitään Australiaan. Selkeä hyvä linja. Siinä malli Suomelle.

Kyllä on sataman rekkojen määrä kasvanut Mussalontiellä. Eikö niiden vähentämiseksi voi mitään tehdä vai odotetaanko rysäystä? Päättäjät hoi!

Aivan loistavaa musisointia Karhulan lukion oppilailta torstai iltana. Piristävää nähdä, miten taitavaa nuorisoa meillä on.

Meillä on armeija sekä poliisi ja silti pelätään noin 20 naista ja niiden 30 vaippahousua. No jotkut pelkää pimeääkin, mitä hallitus aikoo tehdä sen eteen.

Terveydenhuollossa eräs asia toimii lähes täydellisesti: kelataksikuljetukset Haminan taksien toimesta. Tämän todistavat 33 matkaa Haminasta Meilahteen — Tyytyväinen

Olen ollut jo usean kuukauden sairaana! Oiskohan niitä salkkuja saatavilla jostain minkä Sirpa Paatero sai? Kun parani heti! — Salkuton

Nyt puhkeaa kupla, ettei EU:sta voi erota. Britit haluava rajat ja lait omiin käsiinsä. Elintasopakolaisten vyöry ja EU:n kykenemättömyys torpata luvaton rajojen ylitys oli viimeinen niitti.

Kotkan teiden kunnossapidosta päättävien mielestä Pihkoon kioskin pohjoispuolella olevien ei tarvitse selvitä aamuisin töihin? Pitääkö taas parin auton löytyä ojan pohjalta ennenkuin jäiselle tielle saadaan edes soraa?

Vasta vähän aikaa on Suomen naisilla ollut pääsy yliopistoon. Nyt maatamme johtavat viisaat nuoret naiset, eivätkä päästä miehiä syrjäytymään.

Työterveydenhuollosta terveyskeskuspalveluihin siirtyneenä eläkeläisenä täytyy ilolla todeta, miten hienoa palvelua olen saanut Karhulan terveysasemalta! Kiitos! — Tyytyväinen potilas

Nyt etsimään joulumieltä itselle ja antamaan joulurahaa vähäosaisten lapsille! Tupakkaan perheissä näkyy riittävän omaakin rahaa!