Tekstarit: Rakennusvalvonta voisi myös puuttua pienissä pihoissa säilytettävien autojen, autonromujen, veneiden ja muun romun vaikutusta alueen ulkonäköön

Lopettakaa puheet pakolaisista. Kyse on laittomasta maahanmuutosta ja väestön siirrosta. EU ei kykene suojaamaan rajojaan.

Kun menin Koksiin lääkärin vartaanotolle, niin ensin kuulin, että olen pelkuri. Sitten häiritsen turhaan lääkäreitä. Yritin kysyä sairaudestani. Tohtori pomppasi ylös ja kiljaisi, että nyt minä suutun, heti ulos täältä– ja tönäisi oven auki. Minulla oli kuulija mukana. Todella hyvää hoitoa sairaalle.

Heinähatun raunioiden lähellä on autiotalo, josta valitettu kaupungille useita kertoja. Lapsia ohjataan sieltä pois. Lisäksi tätä vastapäätä Kotkan oma kiinteistö, joka ollut tyhjänä useita vuosia. – Naapurusto

Antti Rinne näyttää miten kansankapitalismi toimii. Ensin lisätään rajusti hyväpalkkaisia avustajia kaveripiiristä. Korotetaan omia palkkioita ja puoluetukia. Taitettu eläke säilyy. Että näin.

Rakennusvalvonta voisi myös puuttua pienissä pihoissa säilytettävien autojen, autonromujen, veneiden ja muun romun vaikutusta alueen ulkonäköön, puhumattakaan naapureiden viihtyvyyteen.

Repsottavia aitoja arvostelevalle tiedoksi. Omakotitaloissa ovat kustannukset nousseet tuntuvasti kaikessa ja repsottava aita on myös rahakysymys. Otapa selvää puutavaran ja työn hinnasta. Eläkeläisille rankka juttu. Asua pitää jossain kuitenkin.

Kymsote ulkoistaa sijaisten hankinnan. Onko Sarastia kiinnittänyt huomion hakijoiden henkilökohtaisten tietojen salassa säilymiseen? Myös talon sisällä? Monelle ei helppoa laittaa työhistoriaansa yms. tietoja joka puolelle. Työkkärin pitäisi riittää hoitamaan näitä! Yksilön suoja, missä?

Tuli käytyä uudessa Lidlissä. Ihan ok-fiilis. Piha on hyvä, vaaleammat laatoitetut "saarekkeet" samassa tasossa asfaltin kanssa. Viimeistään talvella lumityöntekijä kiittää.

Kouvola, tuo vuoden -18 marraskuussa tutkittu paikkakunta, jossa oli vähiten aurinkoista koko maassa. Eli kun vanhan sanonnan mukaan esim voit tunkea jotakin paikkaan minne ei aurinko paista, niin viet sen Kouvolaan.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset