Tekstarit: Ei tunnu löytyvän loppua Haminan lippumaailman kuvioihin

Viehkoa on tämänkin kesän suomalainen muoti, mustaa kiireestä kantapäihin. Eikä muuten hoikenna ketään.

Kun olin nuori, sanottiin, että kun työntekijä nousee pomoksi, niin ongelmia tulee. Katso työministeri Jari Lindstömiä (sin.) Näin on käynyt.

Menikö "putkeen" Haminan suursalko-projekti? Kait te maksoitte putken ennakkoon, kun on niin luotettava "valmistaja"? No nyt on iltakouluun muutakin pohdittavaa, kun kyläkoulujen sulkemiset.

Joku tolkku tuohon Haminan lipputankoon. Kohta siinä liehuu maailman suurin Venäjän lippu! – Kessu

Kun luki 5.9. KySa:n sivulta Haminan suurlippuhankkeesta, jää nähtäväksi tuleeko siitä suurlippu vai loppujen lopuksi surulippu? – Rampe!

Elintasopakolaiset ovat parhaita pakolaisia maan kehitykselle. Esimerkiksi USA:n kehitys perustuu täysin muuttajia intoon luoda uutta. Suomi tappaa tämän kehitysvoimavaran karkottamalla ja estämällä heiltä työn syrjään pääsyn Kelan vangitessa heidät.

Mistä lainaksi kesärenkaat katsastusta varten? Tuskin leimaa kumminkaan.

Venäjän kauppasaarron takia lipputankoa ei tule. Sen tilalle tulee siirreltävä räpätin tuulimyllyihin melusaasteen tasaamiseksi. – Kuka lie

Ei tunnu löytyvän loppua Haminan lippumaailman kuvioihin. Toivotan kuitenkin onnea yritykselle, optimistinen kun olen?

Jos laki tulee voimaan, en hae yhtään työpaikkaa firmasta, jossa on alle 20 työntekijää. –IT-ammattilainen

Tämä hallitus on ollut Suomen yrittäjille kuin märkä uni. Vielä pitäisi saada työntekijät maksamaan itse omat palkkansa.

Ennen vanhemmat yrittivät saada lapsia välillä sisälle ulkopeleistä ja leikeistä. Nykyisin yritetään saada lapset välillä ulos ilman älypuhelimia.