Tekstarit: Hienoa, Kotka! Kesä tullut helteineen ja maauimala on kiinni!

Kun Leijonissa on 2000-luvulla ollut NHL-pelaajia 5 tai vähemmän, on sijoituskeskiarvo ollut 2,4. Kun NHL-pelaajia on ollut 10 tai enemmän on keskiarvo ollut 3,5. Siis mitä?

Onko puistotoimistolla menossa Karhulan keskustassa alasajo? Kaikki perenna-alueet hoitoa vailla.

Valtion maksama puoluetuki kansanedustajista järjettömän iso. Puolitettava. Menee verottomien säätiöiden lihottamiseen. – HW

Eikö merivartiostoakaan kiinnosta epämääräisellä ja välinpitämättömillä merkitsemisellä olevat rysät. Aidat merkitsemättä venereiteillä, tosi vaarallisia, soitto merivartiostoon ei auta. – Asian kokenut

Nyt keräämään nimiä kansalaisadressiin, jotta uusi hallitus pysäyttää kotisairaitten aktiivimallin robotteineen! Yhdistämällä käyntejä voidaan kompensoida, ettei isänällä ja emänällä käy eri hoitajat, vaan samalle hoitajalle molempien hoidot!

Pyhtään lintuhoitola auttaa muutamia loukkaantuneita lintuja. Huvimetsästäjät ammuskelevat vuosittain harrastuksenaan satoja tuhansia lintuja haavakoiksi.

Hammashoitoihin on ollut jo nyt puolen vuoden jonotus. Puheluihin on sentään vastattu. Nyt vähennetään hoitopaikkoja yhteen. Hammaslääkäreitä ja -hoitajia on lisättävä. Koksissa ei ole saanut apua nytkään. Päivystyksessä yksi lääkäri. 84-vuotias rouva odotti 7 tuntia, ei jaksanut enempää, lähti pois.

Hienoa, Kotka! Kesä tullut helteineen ja maauimala on kiinni! Olisiko ulkoaltaan remontin voinut suunnitella hieman paremmin?

Miksei Haminan kaupunki hoida urheilukenttiään kuntoon? Sen verran on kyllä rahaa, jos vain halua on.

Pasi Pöllänen arvokkaine titteleineen (KySa.8.6.) kirjoittaa Koksin historiallisen sairaalan neljän ylimmän kerroksen säilyttämisen puolesta. Tässä on käytännön tarpeet. Siksi suunniteltu uusi osa on ehdottomasti parempi ratkaisu pitkälläkin tähtäimellä!

Koksin peruskorjattu sairaala uusine rakennusosineen tulee olemaan ”työväline” sairaitten hoitamiseen ja ihmishenkien pelastamiseen! Sen on oltava tilasuunnitteluiltaankin nykyajan tarpeita vastaava, pitkälle tulevaisuuteen!

Kiitos, Pasi Pöllänen. Toivottavasti Kotka ei toista historiaansa, jossa kaikki vanha, kaunis, arvokas ja kaupungin historiasta kertova puretaan! Eipä ole näkynyt lehdessäkään näistä uhkakuvista tietoa. Kotkan malliin tehdäänkö salassa? Päättäjien sivistys mitataan näissä päätöksissä.

Kyllä se vandalismi pikemminkin tunkee sinne sairaalan seinien sisäpuolelle! Hävitetään mahdollisuudet inhimilliseen hoitamiseen lääkäreiltä ja muiltakin hoitohenkilökunnalta! Sitä kuulee ja saa lukea täällä kentällä miltei päivittäin!